Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Peja w Kolding polski koncert w Danii

<< < (4/12) > >>

Liwia:
Ale żenua... Byłam  jakieś 6 lat temu na koncercie Peji w Wawie i z chęcią bym się przeszła i tym razem, bo mieszkam w Kolding, ale po tym co zobaczyłam na pewno moja noga tam nie postanie. Nie będę dorabiała takigo chama. Jak można w ogóle się tak zachować???  :o  I moim zdaniem nie usprawiedliwia tekiego zachowania to, że to jest hiphop. Co z tego??? Chyba każdy powinien mieć jakieś zasady i szczucie bandy podpitych gnoji na jakiegoś człowieka to chyba najlepiej o nim nie świadczy o nikim, bez względu czy to hiphopowiec czy muzyk klasyczny.
By the way jak ten koncert ma wyglądać tak samo w Kolding to będę się modlić, żeby żaden Duńczyk go nie oglądał, bo to po prostu wstyd dla Polski i Polaków.

anha:

--- Cytuj (zaznaczone) ---nie porównuj peji do 2 paca ,bez przesady
--- Koniec cytatu ---
Masz rację.Miałam na mysli raczej rodzaj muzyki a nie "wielkość" jej wykonawcy.

vera:

--- Cytat: rokas w 05 Paź 2009, 13:02:54 ---........
Mam szczera nadzieje, ze to bedzie frekwencyjna kleska, zasluzyl sobie burak jeden.

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D ;D

polonista:
Liwio, jak ze uparcie zwracasz uwage innym na ich bledy, pozwol, ze i jak Tobie zwroce. Odmienia sie nastepujaco: Peja-Pei oraz gnoje-gnoi.

Hip hop w wydaniu Pei mnie smieszy, jeszcze pierwsza plyta byla prawdziwa, ale teraz, gosciu spi na kasie, a wciaz spiewa, jakie ma ciezkie zycie. Smiechu warte.

W kazdym razie, pamietajcie idacy na koncert, aby stac grzecznie z raczkami po sobie, inaczej ryzykujecie obicie mordy. Yo!

Liwia:

Pozwolę sobię zaznaczyć, że nie zwracam "uparcie" uwagi na czyjeś błędy. Zwróciłam (dokładnie) dwa razy uwagę komuś kto pisał w taki sposób, że całkiem nie dało się zrozumieć sensu zdania. A skoro już jesteś taki dokładny w pisowni drogi Polonisto to powinieneś używać polskich znaków.
Pozdrawiam :)

--- Cytat: polonista w 06 Paź 2009, 13:03:43 ---Liwio, jak ze uparcie zwracasz uwage innym na ich bledy, pozwol, ze i jak Tobie zwroce. Odmienia sie nastepujaco: Peja-Pei oraz gnoje-gnoi.

Hip hop w wydaniu Pei mnie smieszy, jeszcze pierwsza plyta byla prawdziwa, ale teraz, gosciu spi na kasie, a wciaz spiewa, jakie ma ciezkie zycie. Smiechu warte.

W kazdym razie, pamietajcie idacy na koncert, aby stac grzecznie z raczkami po sobie, inaczej ryzykujecie obicie mordy. Yo!

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej