Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Peja w Kolding polski koncert w Danii
rokas:
Dokladnie. Jak z niego taki chojrak, ze nasyla ochrone na gimnazjaliste, to strach sie bac. Ja za koncert rowniez podziekuje, poczekam, az przyjedzie inny "artysta".
Mam szczera nadzieje, ze to bedzie frekwencyjna kleska, zasluzyl sobie burak jeden.
poinformowany:
ok, proszę więc wymienić mi kilku z tej "elity" polskich artystów, zanim ktoś jeszcze się wypowie na temat incydentu z Zielonej Góry zapraszam na kanał youtube Peji gdzie jest zapis całego koncertu(nienagrane telefonem komórkowym jak w tv), to w jaki sposób przedstawiła telewizja tą całą sytuację to raczej skandal, spróbujcie czasami dojść do prawdy może czasami warto wysłuchać obu stron konfliktu? Dlaczego opowiadacie bzdury o człowieku którego nie znacie, znacie tylko jakieś urywki nagrania video pokazanego w tvn czy tvp błagam...
A co do poprzedniego wpisu, proszę wziąć pod uwagę, że ktoś w tą imprezę wkłada i włoży mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy, zanim się będzie życzyć komuś niepowodzenia, a z resztą co ja próbuję tłumaczyć przecież to polskie forum...
sss:
Co by o nim nie mówić "ten typ artystów" tak ma. To nie muzyka klasyczna tylko uliczny hip hop. Prawdziwe życie ulicy. Nie hip hopolo w stylu meza. Jeśli ktoś tego nie rozumie to znaczy, że po prostu nie rozumie hip hopu...
Solvej:
poinformowany http://www.youtube.com/watch?v=2f4X137dEoc - to ma byc nieprawda ?
Jak mozna jeszcze zapraszac ... :o
peja:
Witam,
moze poprostu kto ma ochote niech idzie i juz.
Kazdy ma cos na sumieniu, bez wzgledu kim jest, nie bronie Peji ani nic z tych rzeczy poprostu ktos informuje o koncercie a decyzja nalezy do kazdego z nas.
Ja osobiscie poprosze o info z data koncertu, nie jestem wielkim fanem hip-hopu ale skoro jest okazja to skorzystam.
P.S moim skromnym zdaniem wina za owy incydent lezy po obu stronach
czekam na info
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej