Ogólne > Kącik Kulinarny

Mak

<< < (2/3) > >>

Miecia:
Ja biszkopty takie podłużne jak do tiramisu kupuję w Kvikly. W moim Kvikly leżą one w dziale lodówek na półce obok sosów do chipsów ale nie wiem czy w każdym Kvikly znajdziesz je w tym samym miejscu

Solvej:

--- Cytat: Miecia w 05 Paź 2009, 22:15:22 ---Ja biszkopty takie podłużne jak do tiramisu kupuję w Kvikly. W moim Kvikly leżą one w dziale lodówek na półce obok sosów do chipsów ale nie wiem czy w każdym Kvikly znajdziesz je w tym samym miejscu

--- Koniec cytatu ---

Nie bede uzywala wulgaryzmu ;)  .... ja bym chciala  zrobic to ciasto http://mojeciasto.pl/zima/walentynki/cycki_murzynki wiec podluzne to chyba nie bardzo ?? ;))))

:))) MIlej nocy zycze :)

_Ania_:
Dziękuje za pomoc, jutro pojadę do Kvickly i mam nadzieję, że znajdę :)
Jeszcze co do maku, jakby ktoś potrzebował to w Super Brugsenie znalazłam go w dziale z mąkami, a w Bilce koło przypraw.
Pozdrawiam :)

Katarynka:
Mak na kilogramy jak do makowca mozna dostac w Metro ale tam trzeba miec karte upowazniajaca do wejscia bo to jest sklep dla firm. Czyli jak sie ma CVR nr  i jest sie platnikiem momsu mozna taką karte wyrobić.
Biszkopty podluzne i suche jak wiór są w wielu sklepach i nazywaja sie Lady fingers

:):
Nie prawda - w Metrze kazdy moze robic zakupy. Nie tlko firmy.
Wystarczy w informacji, przy wejsciu poprosic o karte jednorazowa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej