Ogólne > Rodzina ...
Pytanie o rodzinne.
souli:
nie po 20-tym tylko do 20-go.Jezeli 20-ty wypada w niedziele børne penge jest wypłacane 18-go
Lusi70:
My dostajemy 21 co kwartał.
MartaW:
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie butelek.
matra12 W Danii istnieja jakies okreslone reguly ale, co mozna przeczytac rowniez na tym forum, bywa roznie. Kazda z nas ma troche inne doswiadczenia.
W moim przypadku bylo tak: zadzwonilam do lekarza, po zrobieniu testu, ze jestem w ciazy. Lekarz, a wlasciwie sekretarka, skabusewala mnie na badanie krwi w celu potwierdzenia ciazy. Gdy wynik sie potwierdzil wyslala mnie na dalsze badania krwi i moczu. Gdy byly wyniki, mialam z nia (sekretarka) spotknie. To ona zalozyla mi karte. A po kilku dniach spotkanie z lekarzem.
Zostalam poinformowane, ze mam sie zarejestrowac na usg w wybranym przez siebie szpitalu oraz z polozna - w tym przypadku nie dostalam jakichkolwiek namiarow. Nic nie robilam w tym kierunku, jednak z czasem, dostalam list z terminem spotkania u poloznej.
Jezeli ciaza przebiega prawidlowo, z reguly, sa 3 wizyty u lekarza rodzinnego, kilka u poloznej i 2 usg.
Pozdrawiam i gratuluje!!!!
martaW.:
OJ PRZEPRASZAM!!!! KOMPUTER ZROBIL MI PSIKUSA I NIE WYPOWIEDZIALAM SIE W ODPOWIEDNIM WATKU.
PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE
Swieta:
:D :D :D
[Posted on: 17 Październik 2009, 11:37:19]
Czy ktos juz dostal rodzinne?
Moze ktos ma w tym miesiacu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej