poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Skype w telefonie komorkowym  (Przeczytany 4044 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Skajpman

• Gość
Skype w telefonie komorkowym
« dnia: 17 Paź 2009, 00:29:07 »
Czesc, chcialbym sie dowiedziec cos na temat mozliwosci uzywania skypa w telefonie komorkowym, wyczytalem ze www.3.dk oferuje taka usluge za 39 koron miesiecznie! czy ktos z forum korzysta z tej opcji? i czy moglby opowiedziec o plusach i minusach tej opcji? Interesuje mnie czy sa jacys inni operatorzy ktorzy oferuja taka usluge oraz jakie sa koszty odbierania rozmow jezeli posiadam swoj wlasny numer skype (polski numer), z gory dziekuje za pomoc.

Offline jamjurand

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 7
  • Reputacja: +4/-1
Odp: Skype w telefonie komorkowym
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Paź 2009, 01:03:46 »
Na mobildebat.dk forum czytalem jak czlowiek majac data paczke u bibop plus 2-3 jakies programy na sms i fastnet za totalne koszta 100kr miesiecznie mial nieomalze nieograniczona telefonie + internet w telefonie czy nawet telefonach, nie bardzo rozumialem wiele skrotow i bylo to troche za techniczne i za chaotycznie napisane.Moge znalezc link jak kogos to interesuje.

Offline madzialenasz

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Paź 2009, 09:48:35 »
Ja mam skypa w telefonie komorkowym, plase 35 koron miesiecznie ogolnie z abonament i dzwonie (ze skypa) na 22 kraje(numery stacjonarne)europy bez ograniczen, natopmiast jesli dzwonie przez komorke na stacjonarny (np. do Polski, Niemiec)to place za polaczenie tak jak z dunskiego mobilu na dunski mobil.
Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny.

Offline bater

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 2
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Paź 2009, 16:47:27 »
ja w komórce mam Nimbuzz taki program obsługuje GG Skypa i wiele innych komunikatorów za darmo jesli złapiesz gdzies Wi Fi  niezablokowany a na mieście jest ich sporo do tego mam jeszcze Palringo program obsługuje GG a w dodatku przesyła nagrane pliki dźwiękowe i przesyła fotki z telefonu jeśli komuś mało mam najnowszego Sygica - nawigacje w telefonie mapy wszystkich krajów jeśli ktoś potrzebuje w tym Dania i Polska obsługa w różnych językach i menu w jakim tylko chcemy języku pozdrawiam i polecam się :) oczywiście mówię o telefonach Nokia symbian s60 v3 bądź v5 a tak przy okazji mam odbiornik GPS Noki na sprzedaż LD-3W

Offline KARMA

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Paź 2009, 19:44:36 »
Mam Skype w komorce - najwieksza zaleta jest niezaleznosc od komputera. Dziala w sieci 3G - w Polsce nie dziala.Nie wspiera numerow Skype-out, dla mnie dobre rozwiazanie gdyz jestem dostepna na Skype bez wzgledu na to czy jestem w domu czy nie.Sama takze moge dzwonic do innych uzytkownikow za darmo lub przeslac wiadomosc na chat w kazdym momencie nie czkjac az wroce do domu i wlacze komputer.

Skajpman

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Paź 2009, 09:41:40 »
Dziekuje bardzo za podpowiedzi, Karma ile placisz za mozliwosc korzystania z skype w 3g? na jak dlugo jest umowa? orientujesz sie jakie sa oplaty jezeli ktos dzwoni do Ciebie na skype z telefonow stacjonarnych i komorek z Polski majac polski numer wykupiony w skype? i czy sa jakies klopoty polaczeniami? jeszcze raz dziekuje za pomoc i z gory dziekuje za dalsze informacje.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #5 dnia: 18 Paź 2009, 09:41:40 »

ustawienia internetu w telefonie

Zaczęty przez kingamagdaDział Pomoc!

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 11243
Ostatnia wiadomość 31 Lip 2011, 16:58:47
wysłana przez varszafiak
Internet w telefonie Telia

Zaczęty przez waldDział Pomoc!

Odpowiedzi: 0