Ogólne > Praca w Danii

Z angielskim są szanse?

<< < (2/2)

malinka:
Ok, już biore się do dzwonienia, mam jeszcze pytanie związane z tymi formalnościami. Czy to wszystko trzeba załatwić w Warszawie? Jestem z Krakowa i nie widzi mi sie tam jechać...
Gdzie się dodzwonie? O kogo mam pytać?

ZosiaSamosia:
Dzwoniłam pod ten numer jakaś nie miła pani mnie opieprzyła jakim wogóle prawem tam dzonie. Taka jest właśnie uprzejmość Polaków....

Grzegorz_Odense:
Wszystko albo prawie wszystko zalatwia sie poprzez mail . Przeczytaj dokladnie ich strone zanim zadzwonisz . Aplikacja jest na internecie , formularze drukuje sie tez z internetu . Wypelnia sie je i wysyla poczta do Warszawy . Nie sadze zeby bylo potrzeba zalatwiac cos osobiscie . Ponadto w Krakowie jest konsulat dunski .

Zaraz sprawdze czy przez pomylke nie podalem Ci niewlasciewgo numeru - tam nie powinno byc zadnej Polki . Zreszta mozesz sama sprawdzic numer na ich stronie internetowej - jest u góry z lewej strony tylko musisz tak zrobic jakbys go chciala skopiowac to sie rozjasni .

Grzegorz_Odense:
.
Numer jest OK i sam tam dzwonilem wczoraj .
Moze wykrecilas inny numer ? Dlaczego myslisz ze ta pani z która rozmawialas to Polka ? Czy rozmawialyscie po polsku ?

Sprawdz na ich stronie - moze pisze cos o tym ze zycza sobie aplikacje przez internet ? Nie studiowalem tego dokladnie . Ale w razie problemów odezwij sie znowu .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej