Ogólne > Rodzina ...

Pieniadze na dzieci

<< < (25/59) > >>

pudzian:
witam cie mam pytanko długo sie czeka na pieniądze od daty wysłania do polski papiery moje poszły 14 grudnia 2008 i zastanawiam sie czy som szanse ze dostane jeszcze w styczniu kaske dzienki za info

Patrycja12:
Szansa raczej niewielka ,w Polsce trwa to jakiś czas zanim zweryfikują twoje dane,mają na to coś około 2-3 miesięcy,potem odsyłają papiery do Danii.

pudzian:
witam powie mi ktos ile sie czeka na kase z rodzinnego moje papiery poszly 12 grudnia do polski bo zastanawiam sie czy jeszcze w styczniu mi wyplacom czy może w lutym dzięki wielkie za info

andy66:
A wiec z własnego doswiadczenia: w Polsce 4-5 miesiące potem prześlą dokumenty do komuny w Danii,i jak  bedziesz często nawiedzał panią w komunie (koniecznie w roboczym ubraniu )to po około 2 miesiącach przyjdzie kasa !!!!!!! sprawdzone na własnej skórze.

nowa:
Witam wszystkim. Jestem w Danii z rodziną od sierpnia, mamy dwoje dzieci. Dokumenty o zasiłek złożyliśmy we wrześniu a pieniądze wpłynęły na konto w październiku. Dodam, że w międzyczasie okazało się, że są jakieś nieścisłości w złożonych dokumentach i gmina sama wysyłała je do Polski do naszego miasta. Czasem w Polsce dłużej czeka się na załatwienie czegoś w urzędzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej