Ogólne > Rodzina ...
Pieniadze na dzieci
Wyczuwam zlosliwosc gosciu! Moim zdaniem to matka,ktora zataila ciaze i porod powinna dostac klapsa-czlowiek zycie sobie ulozyl a tu taka bomba.
Tula:
Szanowni Panstwo zechca sobie odpuscic dywagacje na temat zycia prywatnego Danielosa i matki jego syna, nie to jest tematem i nie nam to oceniac.
K3:
--- Cytat: danielos w 18 Lut 2009, 12:40:08 ---badania dna robilem razem z synem i jego matko w polsce w piatek mam sprawe sadowo kosztowaly 1860 zl alimenty bede placil bo sie z nia ugadalem. a co do rodzinnego to tez z nia o tym rozmawialem ona zrzeknie sie w polsce zasilku a ja bede pobieral w danii tylko nie wiem czy mi przyznaja bo syn na razie mieszka znia w polsce.chce aby mieszkal zemna jego matka by sie zgodzila ale na razie widzialem go tylko kilka razy wiec o czym mowa...
--- Koniec cytatu ---
powiem szczerze: dziwnie mi to wygląda....
tak jak wspomniałem w obecnej chwili na rodzinne nie masz szans, nawet mimo tego, że będziesz płacił alimenty
dopabuse w momencie kiedy będziesz opiekunem prawnym dziecka masz możliwość pobierania na niego zasiłku rodzinnego
z drugiej strony dziwna jest matka, która po trzech latach zgodziła by się oddać dziecko ojcu, którego dziecko nie zna
lilia:
Matka dziecka musiała się znalzezc w bardzo złej sytuacji i jest zdesperowana..Danielos, zabierając dziecko matce w tej chwili, sprowadzisz na siebie kłopoty- matce dziecka się poprawi, odwidzi.. i co wtedy? Będziecie się szarpać o kilkuletniego malucha..? :'(
jaras78:
witam moja sprawa polega na tym iz stracilem prace w danii i zjechalem do polski nadal mam meldunek w danii a w polsce siedze od 28stycznia prosze mi powiedziec jak moge zalatwic sprawe rodzinnego ktorego nie otrzymalem wogole od 18mies poniewaz papiery zalatwialem do stycznia tego roku i 20 mi nie wplynely na konto a teraz jestem w polsce i co dalej czy jak sie wymelduje to wyplaca mi zalegla kase prosze o pomoc .i jeszcze prosze o pomoc w sprawie feriepenge jak je odzyskac pozdrawiam z gory dziekuje
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej