Ogólne > Rodzina ...

Pieniadze na dzieci

<< < (41/59) > >>

Lusi70:
Musisz iść do komuny i się dowiedzieć.Albo najpierw zadzwoń do urzędu w Polsce i się spytaj czy w ogóle wysłali dokumenty do Danii.U mnie papiery z Polski odesłali po trzech miesiącach od złożenia w Polsce.Musiałam się do nich dobijać co tydzień aby o mnie nie zapomnieli.Ale jak już wysłali to w ciągu dwóch tygodni mąż dostał kasę na konto i to z wyrównaniem.

pendi:

--- Cytat: Lusi70 w 10 Kwi 2009, 20:19:40 ---Musisz iść do komuny i się dowiedzieć.Albo najpierw zadzwoń do urzędu w Polsce i się spytaj czy w ogóle wysłali dokumenty do Danii.U mnie papiery z Polski odesłali po trzech miesiącach od złożenia w Polsce.Musiałam się do nich dobijać co tydzień aby o mnie nie zapomnieli.Ale jak już wysłali to w ciągu dwóch tygodni mąż dostał kasę na konto i to z wyrównaniem.

--- Koniec cytatu ---
tylko ze ja juz niepracuje w dani! moje papiery zostaly wyslane z polski do dani w po;owie listopada. mamy kwiecien a na koncie nic nie widac a musza mi zaplacic za caly rok. a nie orjentujesz sie ile przypada na dziecko 3,5 roku??????

marysha:
Babyydelse for 0-2-årige: 3.768 kr. pr. kvartal

Småbørneydelse for 3-6-årige: 3.198 kr. pr. kvartal

Børnefamilieydelse for 7-17-årige: 2.516 kr. pr. kvartal

[Posted on: 10 Kwiecień  2009, 23:20:55]
Zadzwon do komuny i spytaj , co sie dzieje z Twoja sprawa. Bywa, ze papiery ´´zalegaja´´ biurko urzednika i trzeba o sobie przypomniec.

pendi:

--- Cytat: marysha w 10 Kwi 2009, 23:23:36 ---Babyydelse for 0-2-årige: 3.768 kr. pr. kvartal

Småbørneydelse for 3-6-årige: 3.198 kr. pr. kvartal

Børnefamilieydelse for 7-17-årige: 2.516 kr. pr. kvartal

[Posted on: 10 Kwiecień  2009, 23:20:55]
Zadzwon do komuny i spytaj , co sie dzieje z Twoja sprawa. Bywa, ze papiery ´´zalegaja´´ biurko urzednika i trzeba o sobie przypomniec.

--- Koniec cytatu ---
napisalem do nich e-maila pare dni temu napisali ze moja sprawa zostanie szybko rozpatrzona!!! ale do tej pory nie otrzymalem odpowiedzi :-\

EUZEBINA:
Børnefamilieydelse pr. år:

- Babyydelse 0-2 årige 16.428 kr.

- Småbørnsydelse 3-6 årige 13.004 kr.

- Børneydelse 7-17 årige 10.232 kr

to sa stawki na 2009

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej