Ogólne > Rodzina ...

Pieniadze na dzieci

<< < (13/59) > >>

ryba:
dzis bylem w komunie pani powiedziala ze jak wyslali do polski dokumenty 7 stycznia to jeszcze nie wrocily a ja mysle ze one nawet komuny nie opuscily czekaja tylko kiedy kontrakt zgasnie i problem sam sie rozwiaze mysle ze tam w komunie to nie pracownika trzeba odwiedzic tylko dyrektora.wlasnie wczoraj otrzymalismy wszyscy opholdod sierpnia do wczoraj..to jakies prawie 10 miesiecy czyli ophold jest waznydo pocztku sierpnia normalnie impreze trzeba zrobic z radosci totalna zenada.

Jomir:
Ty juz sie psychicznie przygotuj na starania na nowy ophold...

CHociaz i tak masz farta, ze nie dostales go na przyklad w sierpniu...

A tak serio, moze w tym miesiacu cos sie zmieni???

Patrycja:

--- Cytat: ryba w 29 Kwi 2008, 17:49:14 ---dzis bylem w komunie pani powiedziala ze jak wyslali do polski dokumenty 7 stycznia to jeszcze nie wrocily a ja mysle ze one nawet komuny nie opuscily czekaja tylko kiedy kontrakt zgasnie i problem sam sie rozwiaze mysle ze tam w komunie to nie pracownika trzeba odwiedzic tylko dyrektora.wlasnie wczoraj otrzymalismy wszyscy opholdod sierpnia do wczoraj..to jakies prawie 10 miesiecy czyli ophold jest waznydo pocztku sierpnia normalnie impreze trzeba zrobic z radosci totalna zenada.

--- Koniec cytatu ---

Może pani w komunie wysłała wnioski nie wypełnione tak jak to było w naszym przypadku,sama wypełniałam wnioski na własną odpowiedzialność  :-\
ROPS nie weryfikuje nie wypełnionych wniosków... w naszym były wypełnione jedynie dane męża  ::)

Natomiast nie myślę by zrobiła to umyślnie,zauważyłam z jej strony chęć współpracy  ;)

ryba:
dzis dodzwonilem sie do warszawy wogole dunczycy nie wyslali dokumentow nie odnotowano przeplywu dokumentow w warszawie czyli potwierdzil sie moj scenariusz ze w komunie klamali jak z nut teraz to faktycznie juz dyrektora odwiedze normalnie sie zagotowalem ta informacja.

robi2007:
witam wszystkich !
 dostałem z komuny druki do wypełnienia(401 i 411) a nie znam duńskiego,czy ma ktoś może wzór jak to wypełnić?
Jak już się uporam z wypełnieniem, co dalej oddać do komuny czy wysłać do polski ?
Przepraszam,może wcześniej ktoś pytał o to samo a przegapiłem.
pozdrawiam i proszę o odpowiedź ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej