Regionalne > Århus, Aalborg ...
proszę o poradę
lilia:
@ae@ Zapewniam Cię, nie musisz pewnych pewnych postów czytać. Jeśli jednak chcesz się wypowiadać- droga wolna.
Również Cię pozdrawiam. :)
[Posted on: 05 Mar 2010, 10:43:38]
--- Cytat: roga w 04 Mar 2010, 21:16:27 --- Moja wypowiedz nie byla skabusewana do jednej konkretnej osoby, ale raczej do generalnie panujacej atmosfery i to nie tylko w tym watku. A tak prawde mowiac, zdrowa i konkstruktywna krytyka jest jak najbardziej pozyteczna, jezeli potrafi sie wyciagnac z niej wnioski. "Rozmawiajmy" na forum jak przystalo na ludzi kulturalnych.
Oczywiscie forum jest otwarte dla wszystkich, ale sami wybieramy na czyje posty chcemy odpowiadac.
--- Koniec cytatu ---
roga, ja się jak najbardziej z Tobą zgadzam, tyle tylko, że trudno o rzeczową dyskusję, kiedy ktoś- podczas wymiany postów- zostaje obrzucany mięsem, czy po prostu nazwany "głupkiem" tylko z tego powodu, że jest innego zdania.
A tak właśnie było.
@ae@:
Lilia: kiedy ja mam ochote wszystkie posty czytac, byle byly na temat i nie robily wycieczek osobistych, do takich postów mozna uzyc prywatnego emaila albo napisac tu na forum prywatnie.
Otwarte forum nie jest miejcem na prywatne "wycieczki", nas twoje prywatne zdanie o innych NIE INTERESUJE.
Liwia:
Powracając do tematu ;D Ktoś wcześniej napisał, że Kolding jest ładnym miejscem. I jest, tylko, że nie dzieje się tu za wiele i myślę, że jeśli chcecie mieszkać w miejscu gdzie jest dużo ludzi, pubów, klubów, kin, teatrów itp. to powinniście wybrać Kopenhagę, albo Århus. W sumie w Kolding też jest kino, teatr, pub i klub, tylko, że po jakimś czasie ma się dosyć chodzenia w to samo miejsce...
Do Lilii i Jomir: dorosłe a jak dzieci :) naprawdę śmiesznie się Was czyta ;D
faja:
lilio i jomir, a moze jomir i lilio, zebyscie nie mialy pretensji, ze ktoras postawilam na pierwszym miejscu, forum byloby nudne bez waszych utarczek!!!!
Z tym, ze lilia podaje zdecydowanie mniej szczegolow ze swego zycia, popraw sie lilio!
O jomir wiemy prawie wszystko, dla mnie to tak jakbym znala cie osobiscie, moze rozpoczniej taki watek jak fachura o swoim zyciu i wtedy nikt nie bedzie sie czepial, ze wrzucasz szczegoly ze swojego zycia do wszystkich watkow.
Fachure czytam z ciekawoscia i rozbawieniem, mysle ze dorownasz mu ;)
pozdrowienia dla was obu!
kamila:
--- Cytat: faja w 05 Mar 2010, 14:31:51 ---Z tym, ze lilia podaje zdecydowanie mniej szczegolow ze swego zycia, popraw sie lilio!
--- Koniec cytatu ---
Za to szczegolow z zycia innych osob nie szczedzi:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej