poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: praca w dani.  (Przeczytany 2870 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mariuszek

• Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +1/-0
praca w dani.
« dnia: 25 Cze 2007, 21:38:12 »
  Witam wszystkich.jestem 40letnim robotnikiem,niepijacym,niepalacym,umiejacym;flizowac,malowac szpachlowac,ulkladam terrakote,kamien na elewacji,panele scienne i podlogowe,tapetuje,montuje plyty gipsowo kartonowe i sufity podwieszane proste,itp.Przeczytalem ogloszenie ze Dania potrzebuje pracownikow z kfalikacjami,ze jak sie wyjedzie to mozna sie zapisac na kurs jezyka dunskiego,dostac prace bez problemow za rozsadne pieniadze.Jestem zonaty,mam dwoje dzieci 16lati12lat.Chcialbym wyjechac z rodzina,ale to co przeczytalem na forum troszke mnie przestraszylo.nieznam dunskiego jezyka a angielskiego zaczalem sie uczyc samodzielnie od 2 m- cy.mam internet od 5 dni a kompa od 2m-cy.prosze o odpowiedz jezeli ktos mi cos moze doradzic.jakie mam szanse.ucze sie dpopabuse buszowac po internecie i niebardzo wiem jak i gdzie szukac pracy.boje sie wspolpracy z polakami bo juz nieraz  slyszalem jacy potrafia byc.moz znajdzie sie w przyszlosci ktos normalny,niezawistny,niechytry  i uczciwy do wspolpracy w dani.pisze z Krakowa i czekam z niecierpliwoscia na jakakolwiek odpowiedz.Pozdrawiam Mariuzsz z krakowa.P.s.posiadam referencje z wykonanych prac i dokumentacje fotograficzna!                                                                                                                                                                                           

poloniainfo.dk

praca w dani.
« dnia: 25 Cze 2007, 21:38:12 »

praca w ochronie środowiska

Zaczęty przez crazyrafDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 16280
Ostatnia wiadomość 27 Maj 2007, 00:34:01
wysłana przez crazyraf
Praca w nocy szkodliwa jak azbest

Zaczęty przez MargaretMitchellDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 4