Ogólne > Edukacja

Jaki jest poziom nauczania w duńskiej szkole?

<< < (7/21) > >>

kamila:

--- Cytat: lilia w 14 Lut 2010, 17:19:25 ---Kamilko  ;D, dyskutować ze mną nie musisz, a z przytoczonymi przeze mnie faktami- nie możesz  ;D

Dlatego właśnie milczenie ci pozostało  8)

--- Koniec cytatu ---

Lilio, odpowiadajac Jucie kolejny raz udowodnilas, ze kompletnie nie rozumiesz slowa pisanego. Oraz nie zrozumialas tez jej ostatniej, skabusewanej do Ciebie wypowiedzi, co jest dosyc zabawne.
I dlatego nie bede Ci proponowac, zebys raz jeszcze przeczytala, co napisalam.

cristi:

--- Cytat: Zelandia w 14 Lut 2010, 16:27:05 ---Dlaczego Wy na sile probujecie udowodnic, ze Polacy sa lepszym narodem od Dunczykow? To pewnie z zazdrosci, ze im powodzi sie lepiej, ze nawet bez wysokiego wyksztalcenia jest im lzej.
Jak nie temat,ze auta maja gorsze, a to znow, ze brzydcy sa, zle ubrani, kraj nieatrakcyjny bo gor nie maja, pfffff.... a teraz znow na szkolnictwo.   :-\
 Ten temat powinien byc przeniesiony do watku Narzekalnia. Czyz nie?

--- Koniec cytatu ---
A dlaczego niektórzy na siłę próbują udowodnić że jesteśmy narodem gorszym od innych. Jesteśmy chyba jedynym narodem, gdzie rodak rodaka potrafi tylko krytykować a wychwala pod niebiosa innych.

lilia:
Kamilko... Zrozumiałam doskonale  ;D

Za to w przeciwieństwie do ciebie, posiadam tak wspaniałą cechę, jaką jest dystans do siebie i poczucie humoru  ;D  ;D  ;D

roga:
Jezeli poziom nauczania jezyka polskiego (srednia reprezentowana na Forum) jest reprezentatywny dla nauczania innych przedmiotow w polskich szkolach , to nie ma czym sie chwalic.

[Posted on: 14 Lut 2010, 20:45:07]

--- Cytat: Zelandia w 14 Lut 2010, 16:27:05 ---Dlaczego Wy na sile probujecie udowodnic, ze Polacy sa lepszym narodem od Dunczykow? To pewnie z zazdrosci, ze im powodzi sie lepiej, ze nawet bez wysokiego wyksztalcenia jest im lzej.
Jak nie temat,ze auta maja gorsze, a to znow, ze brzydcy sa, zle ubrani, kraj nieatrakcyjny bo gor nie maja, pfffff.... a teraz znow na szkolnictwo.   :-\
 Ten temat powinien byc przeniesiony do watku Narzekalnia. Czyz nie?

--- Koniec cytatu ---
Masz zupelnie racje. Jestesmy tacy madrzy i wspaniali i kulturalni i tolerancyjni (np. w dyskusji na forum), a oni, tzn, dunczycy to nieuki bez wyzszego wyksztelcenia, i w ogole do niczego. Tylko jedno niezrozumiale, ze wlasnie oni w przeciwienstwie do nas potrafili swoja nieudacznoscia stworzyc kraj, ktory jest wzorem dla wielu innych....no ale oczywiscie nie dla nas.   

Solvej:

--- Cytat: cristi w 14 Lut 2010, 20:39:22 ---A dlaczego niektórzy na siłę próbują udowodnić że jesteśmy narodem gorszym od innych. Jesteśmy chyba jedynym narodem, gdzie rodak rodaka potrafi tylko krytykować a wychwala pod niebiosa innych.

--- Koniec cytatu ---
Ja niczego nie probuje udowadniać i nie krytykuje rodakow i rowniez nie wychwalam pod niebiosa.
W tym temacie to raczej probujecie udowodnic, ze to naród duński jest gorszy. Dlaczego? Czyżby w mediach mówili,ze Polak coś złego zrobił?
 Dla mnie to nie ma znaczenia, nie czuje się ani lepsza ani gorsza od Dunczykow. Może tylko mi czasami wstyd... ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej