Ogólne > Hydepark

Za co Polska powinna byc wdzieczna Danii ?

<< < (4/14) > >>

aisak:
Wiolinia. Poczytam Twoje madre posty ;). To Ty jestes ta osoba, ktora tylko szuka, jak tu znalezc kruczek w prawie dunskim i wyszabrowac wiecej pieniazkow, a sie nie narobic ;) :D

Noooo, to wszystko w Twoim temacie :D :D :D :D

1941:

--- Cytat: wiolinia w 19 Cze 2013, 13:20:58 ---No tak rzadko zaglądam tu na forum  ;D , ostatnio to tu jedna wielka lipa. Gdzie nie zajrzysz to tylko aisak i 1941 nabijają posty a i piotr1 toczący kulkę  ;D, przykro nie na temat. Pieprzenie o .... tylko wzajemnie się cytujecie i uśmieszki  :). Nie ma co się dziwić, że inteligentni ludzie jak roga itp. nie chcą z Wami gadać .... bo o czym.

--- Koniec cytatu ---

A to zwracam, honor.! Nie wiedzialem, ze Roga jakies skargi do Ciebie slkada  :o Piszecie ze soba? zn. Gada z Toba?
Z ta inteligencja na Twoim, akurat, miejscu to bym nie przesadzal  ;D ;D ;D
Nieczesto zagladasz a orient masz lepszy niz ja, ciekawe............
Pieprzenie w bambus, tyle.  ;)
A z tej złosci, aisakowi podziekowałem, skoro Ci to tak b. przeszkadza i drazni  ;D ;D ;D
Natomiast nikt nikomu głosu nie odbiera i miejsce jest dla kazdego, kto chce sobie popisac, dowodem moze byc nawet nie malejaca liczba ogłoszen  8)
Masz cos, załoz watek i dawaj ile wlezie nie ogladaj sie na innych, ja tak robie a Tobie odpowiadam z grzecznosci i dobrego wychowania  ;)
Usmiechnij sie  :)
Co wg. Ciebie nie byłoby lipa?????? Moze uda mi sie poprawic? i inni wezma do serca? kto wie!

happybeti:

--- Cytat: wiolinia w 19 Cze 2013, 13:20:58 ---No tak rzadko zaglądam tu na forum  ;D , ostatnio to tu jedna wielka lipa. Gdzie nie zajrzysz to tylko aisak i 1941 nabijają posty a i piotr1 toczący kulkę  ;D, przykro nie na temat. Pieprzenie o .... tylko wzajemnie się cytujecie i uśmieszki  :). Nie ma co się dziwić, że inteligentni ludzie jak roga itp. nie chcą z Wami gadać .... bo o czym.

--- Koniec cytatu ---

A tęsknił za tobą ktoś??? :o
Bo jakoś sobie nie przypominam postów w stylu "ach, gdziez , ach gdzież się wiolinia podziała"  8)

Roga zapewnw cieszy się niezmiernie, że sobie nim prostacką buzię wycierasz.  8)

Widzisz, zacytowana zostałaś i to kilka razy.
Cieszysz się?

aisak:

--- Cytat: happybeti w 19 Cze 2013, 14:52:13 ---A tęsknił za tobą ktoś??? :o
Bo jakoś sobie nie przypominam postów w stylu "ach, gdziez , ach gdzież się wiolinia podziała"  8)

Roga zapewnw cieszy się niezmiernie, że sobie nim prostacką buzię wycierasz.  8)

Widzisz, zacytowana zostałaś i to kilka razy.
Cieszysz się?

--- Koniec cytatu ---
Betti, poczytaj jej wiadomosci, to dopabuse ujrzysz , z jakim "rodzynkiem" mamy do czynienia :D :D :D

happybeti:
Może to zrobię, zaintrygowałaś mnie  ;) ;D

Edit:

Poczytałam ::) ::) ::)...no comments... ::)
Tylko już wiem, czemu jej tak bardzo Rogi brakuje- znów by mu d...ę truła o jakies ulgi, odliczenia itd., no, bo wiolinia nasza wytęskniona to z tych, co to im "się należy"  8)
Ale ,że, bidulka , intelektem nie grzeszy, to zalewa forum postami w stylu "powiedzcie mi, jak załatwić sobie...." ....Masakra.... :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej