Ogólne > Hydepark
Za co Polska powinna byc wdzieczna Danii ?
Jomir:
--- Cytat: cwsm111 w 20 Cze 2013, 08:55:27 ---Jomir
Czy ja gdzieś napisałem ze było jakieś przejecie i do tego w drodze konfliktu?
Czy ja pisałem że Willy jest oszustem i pracuje dla oszusta?
Grzegorz wyjątkowo był zaangażowany w pomoc dla emigracji zarobkowej, a osobiście i z całym zaangażowaniem dla pracowników zatrudnionych przez słynny JSC i Job Serwer.
I z tego co pamiętam na tym forum był poruszany temat powiązań tej strony z pośrednikiem jakim był na ówczesne czasy JSC.
Czy ta sytuacja była główna przyczyna opuszczenia tego nie wiem ,ale na pewno była jednym z elementów dlaczego zakończył udzielanie się na forum.
Jomir nie stosuj kreatywnego odczytywania moich wypowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, wstalam dzis o 5.30, a forum sobie czytalam na telefonie z rozbita szybka, na wpol spiaco.
Tak czy owak, nikomu swoja wypowiedzia nie zazkodzilam.
NIe wiem jakie byly powody znikniecia Pana Grzegorza, wiem za to o pozostalych osobach, ktore wymienila.
faja:
mnie tez wsciekaly wczesniej glupawe dyskusje kilku bywalcow forum, nie bede wymieniac z imienia czyje ;), ale dzieki temu forum zyje, administrator, czy tez wlasciciel zarabia kase za reklamy, rodacy sie nie nudza, nie pija, nie pala trawki, udzielaja sie... wiec piszcie nawet glupoty :D
to nawet mile wiedziec, ze piszac posta nie pozostanie ten bez odpowiedzi aisak ;)
gratulacje dziewczyno! ty zawsze jestes na stanowisku, Jomir ty tez uzalezniona? czytac forum o 5,30? wyluzuj ;)
milego wieczorku wszystkim sfrustrowanym i nie.
happybeti:
Dzięki , faja , że wreszcie doceniłaś naszą ciężką pracę na rzecz forum :))).
Jakże by było nudno tu bez "bywalców" i ich "głupawych dyskusji", prawda ? ;) ;D
Jomir:
--- Cytat: faja w 20 Cze 2013, 22:32:34 ---mnie tez wsciekaly wczesniej glupawe dyskusje kilku bywalcow forum, nie bede wymieniac z imienia czyje ;), ale dzieki temu forum zyje, administrator, czy tez wlasciciel zarabia kase za reklamy, rodacy sie nie nudza, nie pija, nie pala trawki, udzielaja sie... wiec piszcie nawet glupoty :D
to nawet mile wiedziec, ze piszac posta nie pozostanie ten bez odpowiedzi aisak ;)
gratulacje dziewczyno! ty zawsze jestes na stanowisku, Jomir ty tez uzalezniona? czytac forum o 5,30? wyluzuj ;)
--- Koniec cytatu ---
O 5.30 to wstalam, forum czytalam kole 8 rano, wiec brzmi juz lepiej :) Coz robic innego na promie? Czas szybciej leci, lektura nie zajmujaca, nie wymagajaca wysilku intelektualnego, w sam raz dla niedospanego mozgu :)
Poki co mam za saoba 15 godzin pracy. Jeszcze 12 jutro i weekendzik :)
Dobrej nocy i Tobie Fajo :)
aisak:
--- Cytat: faja w 20 Cze 2013, 22:32:34 ---mnie tez wsciekaly wczesniej glupawe dyskusje kilku bywalcow forum, nie bede wymieniac z imienia czyje ;), ale dzieki temu forum zyje, administrator, czy tez wlasciciel zarabia kase za reklamy, rodacy sie nie nudza, nie pija, nie pala trawki, udzielaja sie... wiec piszcie nawet glupoty :D
--- Koniec cytatu ---
No, ba ;) :D!
Milego :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej