Ogólne > Hydepark

Za co Polska powinna byc wdzieczna Danii ?

<< < (11/14) > >>

aisak:

--- Cytat: Krakers w 20 Cze 2013, 23:33:29 ---Ale sprostować w sposób wyjaśniający, a nie zamydlający! Ja protestować!  :'( ... i manipulować uczuciami :-X - a co, "wezmę Cię" na płacz ;)

--- Koniec cytatu ---
Manipulant doskonaly 8)

A ja dzis , wyjatkowo, bede twara 8da ;) :D!

Krakers:

--- Cytat: aisak w 20 Cze 2013, 23:38:33 ---Manipulant doskonaly 8)

A ja dzis , wyjatkowo, bede twara 8da ;) :D!

--- Koniec cytatu ---

:( - aisaki, ale czasami można Cię zmiękczyć, prawda?  :'( Ja bym tak bardzo chciał się dowiedzieć - z fachowego punktu widzenia poanalizować, poznać, to może chociaż pierwszą cyferkę liczby wagowej? - uradowałabyś mnie tym niesamowicie  :) Będziesz taka dobra, miła, uczynna, dobroduszna, niesamowita i napiszesz? :)

Tym razem bez manipulowania! ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 20 Cze 2013, 23:50:17 ---:( - aisaki, ale czasami można Cię zmiękczyć, prawda?  :'( Ja bym tak bardzo chciał się dowiedzieć - z fachowego punktu widzenia poanalizować, poznać, to może chociaż pierwszą cyferkę liczby wagowej? - uradowałabyś mnie tym niesamowicie  :) Będziesz taka dobra, miła, uczynna, dobroduszna, niesamowita i napiszesz? :)

Tym razem bez manipulowania! ;)

--- Koniec cytatu ---
I tu zabiles mi gwozdziem wieko trumny 8) :D

I co ja mam powiedziec? Zeby nie sklamac a i prawdy nie wyjawic ;) :D?

Krakers:

--- Cytat: aisak w 21 Cze 2013, 00:00:46 ---I tu zabiles mi gwozdziem wieko trumny 8) :D

I co ja mam powiedziec? Zeby nie sklamac a i prawdy nie wyjawic ;) :D?

--- Koniec cytatu ---

O, mam pomysł, od 0 - 9, wybierz cyferkę - ja jedną wybrałem - jeśli "trafimy" ... to napiszesz, ok? - zdajesz się czasem na los? ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 21 Cze 2013, 00:05:57 ---O, mam pomysł, od 0 - 9, wybierz cyferkę - ja jedną wybrałem - jeśli "trafimy" ... to napiszesz, ok? - zdajesz się czasem na los? ;)

--- Koniec cytatu ---
o jesuuuu, a mnie sie potem znowu dostanie za smiecenie >:( :D. Oki, ani nie 3, ani nie 7  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej