Regionalne > Odense
Chciałabym sie zaprzyjażnic z Kobieta która tez ma męża Duńczyka z odense..
madzialenasz:
No Liwia masz racje, przepraszam, rzeczywiscie napisalas "wspolczuje Ci takich znajomych". A nerwy tak mam puszczone po pracy i nawet ziolka nie pomagaja...A to ze sie wieszasz..... pamietam jak kiedys tez byla jakas zadyma, cos z mezem dunczykiem i jomir tez tam byl i psy na sobie wieszalyscie... to mialam na mysli.
Ale tak jak napisalam.... zle zrozumialam, bo ja odrazu pomyslalamze mialas na mysli ze wspolczujesz mi meza. bo kiedys ktos tu tak napisal pare razy i nie tylko do mnie....
sorki :)
Liwia:
--- Cytat: madzialenasz w 19 Maj 2010, 15:58:19 ---No Liwia masz racje, przepraszam, rzeczywiscie napisalas "wspolczuje Ci takich znajomych". A nerwy tak mam puszczone po pracy i nawet ziolka nie pomagaja...A to ze sie wieszasz..... pamietam jak kiedys tez byla jakas zadyma, cos z mezem dunczykiem i jomir tez tam byl i psy na sobie wieszalyscie... to mialam na mysli.
Ale tak jak napisalam.... zle zrozumialam, bo ja odrazu pomyslalamze mialas na mysli ze wspolczujesz mi meza. bo kiedys ktos tu tak napisal pare razy i nie tylko do mnie....
sorki :)
--- Koniec cytatu ---
:)
roga:
No i znowu zabrnelismy, jak i w wiekszosci innych watkow...... AXERA po prostu szuka kogos kto tez ma meza dunczyka.
@ae@:
W rubryce: Towarzyskie - jakis pan szuka "pani do fajnego seksu"...i nic, ani jednego komentarza, tu ktos szuka pani która ma meza dunczyka... i ile komentarzy, co jeden wie lepiej...
Jest takie stare, góralskie i bardzo madre przyslowie:
Co komu do tego domu jak ta chalupa nie jego....
Milego dnia dla wszystkich
willy:
Komentarzy pewnie by było kilkanaście, ale w dziale ogłoszeń nie ma możliwości ich zamieszczania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej