Ogólne > Hydepark
Jak kontaktujecie się z Polską ewentualnie z innymi krajami.
GoTTie:
Kiedys byl taki komunikator Konnekt, ktory mial GG, Tlen, MSN w jednym. Do tego wspolpracowal z bramka VoIP Actio i mozna bylo miec za darmo numer stacjonarny z dowolnej strefy numerycznej w Polsce u siebie na komputerze.
Actio nadal istnieje i dziala, lecz juz nie z konnektem lecz jako oddzielny program. Jest tani oraz jego zaleta to ze znajomi z Polski moga do nas dzwonic jak na stacjonarny do sasiada i zaplaca grosze.
www.actio.pl
tygrys3000:
nie wiem czy w danii tez to dziala ale w niemczech jest taka promocja ze po 20-tej z tel stacjonarnego do wszystkich krajow unii w tym do polski so rozmowy za darmo to sprawdzone akurat a w danii uzywam glownie skype mozna dzwonic stad na stacjonarny tel w dowolnym kraju i oplaty so naprawde nieduze mozna sobie pozwolic spokojnie na kilkugodzinna rozmowe poniewaz za min polaczenia z polskim numerem place okolo 0.012dk wiec to niewiele
willy:
Małe sprostowanie:
Ze skype'a minuta połączenia kosztuje 0,12DKK czyli 12øre. Dokładnie 10 razy więcej niż podałeś.
Pozdr. Willy
leon.24:
Ja dzwonię za pomocą voipcheap po każdym załadowaniu (10euro) dają w promocji 90 dni darmowych rozmów na telefony stacjonarne do Polski a pozniej wydzwaniam te 10 euro koszt połaczenia to około 7 gr za minutę po przeliczeniu na Polskie
tygrys3000:
wiec sorki moja pomylka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej