Ogólne > Praca w Danii
Posrednik godny zaufania?
willy:
Pracowałem W tej firmie, ale nie przy gazetach, więc nie będę się wypowiadał na ten temat.
Ale z drugiej strony może niech przedstawiciel(ka) tej firmy się wypowie, jako najbardziej kompetentna osoba w tej sprawie. A wiem że czasami tu zagląda ...
nord:
Hehe firma wydaje sie miła lecz cięzko sie z nią dogadac jak to teta pisała :))
micmar:
--- Cytat: nord w 07 Lip 2007, 10:30:42 ---Byłem wczoraj w Adecco kazano mi czekać 20min na kogos kto ma ze mna porozmawiac, czekal 45min i babka powiedziała ze zadzwoni jeszcze raz, no spoko.. pogadałem z jakimś Adamem akurat gdzies utknął nie mogl przyjechać wiec dałem mu swoj numer mial zadzwonic za 30min.. Jeszcze nie dzwonił :/ dziwne..
--- Koniec cytatu ---
ja muszę sie do nich jeszcze raz wybrać... bo miesiąc temu byłem i miał gość zadzwonić w ciągu dwóch dni.... :D
nord:
Byłem dzisiaj w Adecco w Valby to mi babka dla odmiany powiedziala ze musze znac Dunski lol... Nie widze perspektywy na prace tu ;/
GoTTie:
Nord, najprostszy sposob na splawienie polaka. Nie znasz dunczykow? :D U nich wszystko zalezy od humoru i pogody, decyzja w skacie, w banku, w posrednictwie pracy, itp. Tak wiec jak cos im sie nie podoba to pytaja czy znasz dunski a 99% przyjezdnych nie zna... problem z glowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej