Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
czy wielu polakow jest w tym regionie?
Juta:
--- Cytat: GoTTie w 30 Cze 2007, 21:15:02 ---
Ja mieszkam na Fionii w Odense, ale jutro wracam do PL.
--- Koniec cytatu ---
Nie na temat, ale spytam, skoro tak napisales (ech, ta babska ciekawosc ;) ).
Wracasz, czyli przeprowadzasz sie na stale, czy tylko jedziesz na czas okreslony?
Dana:
Gottie, masz racje, tu tez jest odludzie w porownaniu z rejonami nad Baltykiem. Dziki wschod z licznymi letnimi domkami dla Niemcow ;D
Odense to naprawde duze miasto ;D ;D ;D jak na ta mega wies. Pisze to bez pejoratywnego podtekstu, ale Dania to jest taka ogromna wies... po prostu. Piszesz, ze wyjezdzasz do Polski. Jesli to nie jest zbyt wcibskie pytanie, to moze moglbys odpowiedziec - na zawsze, czy na jakis czas?
Pozdrowienia i podziekowania - duzo czasu tylko czytalam informacje na forum zanim odwazylam sie odezwac i sadze, ze pomogles wielu ludziom. Mam nadzieje, ze nie zostawisz nas tutaj bez swojej opieki. ;) :D :'( :'( :'(
GoTTie:
Tak sie sklada ze wyjezdzam na stale. Dostalem ciekawa propozycje pracy w Polsce oraz nie ukrywam od zawsze zamierzalem mieszkac w PL na stale. Tak wiec po 4 latach pobytu w Danii, ukonczeniu 2 kierunkow studiow (jeden juz niedlugo :)) przyszedl czas na powrot do domu. Dlatego tez na portalu zaszly strategiczne zmiany. Willy rozbudowal forum, pomaga przy administracji a Wy staliscie sie wspoltworcami tego, co zaczalem ponad rok temu. Portal ma sluzyc polonii i ma byc przez nia tworzony. Moja rola powoli bedzie sie ograniczac do czytania newsow na forum :) Niestety bedac po za granicami Danii ciezko jest byc na bierzaco z przepisami oraz na bierzaco sledzic sytuacje. Nadal bede pomagal w miare moich mozliwosci. Tak wiec jutro opuszczam krainę Andersena niemal ze na stale (bede powracac turystycznie).
Dana:
Powodzenia :D :D :D
Odzywaj sie i pozostan z nami w kontakcie. A w ktora strone wracasz do kraju? Warszawa? :P
GoTTie:
Bede w okolicach Wawki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej