Ogólne > Hydepark
Policja zabrala mi polskie blachy, mam problem z odzyskaniem ich w PL
ReFormer:
Zurich Ty sie moze zawodowo zajmujesz wyszukiwaniem takich informacji? Czy hobby? ;)
Zurich:
--- Cytat: ReFormer w 20 Maj 2010, 21:51:12 ---Zurich Ty sie moze zawodowo zajmujesz wyszukiwaniem takich informacji? Czy hobby? ;)
--- Koniec cytatu ---
A no trzeba miec jakiegos konika!!! ;D ;D ;D
@ae@:
.......Wyglada na to ze zarty sie skonczyly.W budzecie dziura.Rzad dunski postanowil ja po czesci zalatac z kar za jazde z zagranicznymi numerami.Zainwestowali nedzne 10 milionow koron w to a zysk duzy....
Taka polska Filozofia Kale´go z W pustyni i w puszczy:
Zly uczynek - jak ktos ukradnie Kalemu krowe
Dobry uczynek - jak Kali ukradnie komus krowe
Dobry uczynek - jak uda sie okrasc spoleczenstwo
Zly uczynek - jak spoleczenstwo chce odebrac swoje
:-)
jamjurand:
To ze Skat wyslal rachunki na 5.5 mil. koron jeszcze nie oznacza ze te pieniadze beda kiedykolwiek zaplacone; sady, sciganie, inkaso, magazynowanie kosztuja duzo, napewno wiecej niz te 10 milionow przeznaczonych na ta akcje, ktora wg. mnie ma tylko wartosc propagandowa. Dziure w budzecie narodowym sie pokryje poprzez ograbienie biednych albo poprzez codzienne przedluzenie pracy o 12 min :)
@ae@:
No cóz jak w kazdej rodzinie albo Kowalski wiecej zarobi albo Kowalska zacznie oszczedzac na domowych wydatkach.
Innej drogi nie ma, nie mozna wydawac wiecej niz sie zarabia, to samo dotyczy spoleczenstwa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej