Regionalne > Århus, Aalborg ...

wybory 2010

<< < (2/8) > >>

jeni:
Tak   :)  Korwin- Mikke jest bardzo dobrym kandydatem zajmuje drugie miejsce w sondażach " Wolne wybory' tuż za  J. Kaczyńskim

ale mimo wszystko to wolę Jarka z kotem  jak Bronka z kaszalotem

art1:
jak kaczor wygra to ja zrzekam się polskiego obywatelstwa, dajcie mochery rządzić jednej parti i prezydentowi, bo inaczej dalej będzie bajzel, jak nic nie zmienią to wtedy będziemy oceniać

Emill:
Takiego buraka jak Komorowski to juz dawno nie było. Tyle baboli żeby walnąć z masą doradców to trzeba naprawdę być wybitnie utalentowanym...

--- Cytat: art1 w 30 Maj 2010, 21:50:26 ---jak kaczor wygra to ja zrzekam się polskiego obywatelstwa, dajcie mochery rządzić jednej parti i prezydentowi, bo inaczej dalej będzie bajzel, jak nic nie zmienią to wtedy będziemy oceniać

--- Koniec cytatu ---
"bajzel" będzie tak czy siak, poza tym PO rządzi już wystarczająco długo żeby można było ich ocenić...

Juta:
To fakt, nie ma na kogo glosowac, ja znow wybiore "mniejsze zlo". A poniewaz nie chce aby Polska byla krajem totalitarnym i mam alergie na "wladcow absolutnych" to kandydatury typu Korwin-Mikke czy Kaczynski odpadaja w przedbiegach.

behemot:

--- Cytat: Juta w 07 Cze 2010, 14:53:54 ---To fakt, nie ma na kogo glosowac, ja znow wybiore "mniejsze zlo". A poniewaz nie chce aby Polska byla krajem totalitarnym i mam alergie na "wladcow absolutnych" to kandydatury typu Korwin-Mikke czy Kaczynski odpadaja w przedbiegach.

--- Koniec cytatu ---

Trafnie powiedziane - nie ma na kogo głosować - także pewnie rzeczywiście trzeba będzie wybrać "mniejsze zło". Ja mam za to alergię na patałachów, nabusebów, demagogów, chorągiewki na wietrze (czyli tych ktorzy mówią to co ludzie chcą usłyszeć),  różowych i czerwonych  więc kadydatury Komorowskiego, Leppera i Olechowskiego (których stawiam na jednym poziomie) odpadają w przedbiegach...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej