Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (3/46) > >>

willy:
Dzisiaj nie mam czasu, ale jutro wyłączę, albo może przesunę na dół strony narazie ... sam niewiem ;)
Pozrd. Willy.

_maniak_:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu.
--- Koniec cytatu ---
Zrobić porządne FAQ z sensownie wytłumaczonymi rzeczami a które ludzie często pytają.

1 Przetłumaczyć wypełnioną kartę podatkową (czy jak to się tam zwie) przetłumaczyć i porządnie objaśnić
2 Napisać wszystko ze szczegółami o o pracy przy roznoszeniu gazet, bo od tego większość zaczyna
3 Podać konkretne adresy sklepów spożywczych, komisów rowerowych itp. najlepiej zaznaczonych już na mapie
4 Cała procedura zwrotu podatku z linkami do formularzy najlepiej też przetłumaczone i przykładowo wypełnione. Przydał by się też ktoś do pilnowania linków aby były cały czas aktualne
5 Lista sieci tel. komórkowych z podanymi opłatami połączeń i "hakami" jakie zastawiają
6 To co wyżej tylko że dostawców internetu najlepiej w poszczególnych miastach

Dzielić się informacjami w posiadaniu których jesteśmy, a nie "zadzwoń to się dowiesz" :/

willy:
Niema sprawy, możesz się tym zająć.
W miarę możliwości ja i moderatorzy(nie pytałem ich jeszcze ale mam nadzieję że się zgodzą) pomożemy Ci.
Poza punktem 2 bo tego tutaj nie chę widzieć, od tego są firmy które zatrudniają gazeciarzy a poza tym w każdej firmie jest inaczej. Możesz zamiast tego zebrać linki do firm zatrudniających gazeciarzy i zebrać je w jednym miejscu.

marta_malgorzata:

--- Cytat: _maniak_ w 19 Sie 2007, 12:46:59 ---
2 Napisać wszystko ze szczegółami o o pracy przy roznoszeniu gazet, bo od tego większość zaczyna

--- Koniec cytatu ---

Bylo juz jedno forum, zajmujace sie m.in roznoszeniem gazet.Zostalo zamkniete, bo jego pozim siegnal dna, szczegolnie dzieki temu tematowi.

Uwazam, ze nie powinno sie to powtorzyc

_maniak_:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Bylo juz jedno forum, zajmujace sie m.in roznoszeniem gazet.Zostalo zamkniete, bo jego pozim siegnal dna, szczegolnie dzieki temu tematowi.

Uwazam, ze nie powinno sie to powtorzyc

--- Koniec cytatu ---

Mógł bym prosić linka? Chętnie bym sobie poczytał

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej