Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
happybeti:
A ja teraz na poważnie :)
Sama należę do odsądzanych przez co niektórych od czci i wiary "zaśmiecaczy", więc moja propozycja jest taka : czy możnaby zrobic tak, by tematy "śmieciowe" - "Rozmowy na poziomie..." czy "...o Szopenie" zawsze wyświetlały się na górze listy na stronie głównej, niezależnie od ich "aktualności" ?
Myślę, że tym sposobem , gdy one będą "pod ręką" , nie trzeba będzie ich poszukiwać gdzieś na forum, mniej "off-topu" będzie w innych tematach.
Myślę, że to "odciążyłoby" w znacznym stopniu "tematyczne" wątki.
myszka0807:
No masz juz drugie winko.to powinno byc zawsze na widoku bo tak trzeba faktycznie szukac a sie nie bardzo chce .a potem smiecimy w pierwszych watkach jakie sa pod reka .no ale jak my juz bedziemy mialy swoje do smiecenia to co willy bedzie robil?napisz mi jeszcze jaka POWAZNA MIALAA MINE JAK TO PISALAS?!?!?
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 26 Maj 2013, 21:55:48 ---No masz juz drugie winko.to powinno byc zawsze na widoku bo tak trzeba faktycznie szukac a sie nie bardzo chce .a potem smiecimy w pierwszych watkach jakie sa pod reka .no ale jak my juz bedziemy mialy swoje do smiecenia to co willy bedzie robil?napisz mi jeszcze jaka POWAZNA MIALAA MINE JAK TO PISALAS?!?!?
--- Koniec cytatu ---
Ja niestety smiece wszedzie, taka wada... wrodzona ::). Wiec mnie, wsio rybka 8) ;D.
A Betti minke pewnie miala o taka -----} ;), heheheh
happybeti:
Ja poważnie to wyglądam tak :D :D :D 8)
:-[ :-[ :-[...i znów tu śmiecę... :-[ :-[ :-[
aisak:
--- Cytat: happybeti w 26 Maj 2013, 22:46:05 ---Ja poważnie to wyglądam tak :D :D :D 8)
:-[ :-[ :-[...i znów tu śmiecę... :-[ :-[ :-[
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Spoko, ktos musi, zeby Willy mial robote ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej