Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (38/46) > >>

willy:
Niestety niebadzo da się to poprawić. Mnie też to czasami denerwuje, ale opiszę jak to ominąć.

Problem ten wystepuje gdy otworzy się kilka podstron BEZ wcześniejszego zalogowania. Po zalogowaniu engine przenosi do OSTATNIO otwarten podstrony. Wystarczy klinąć 2 wstecz i f5.

albo

Zalogować się przed otwarciem stron, bądz też zaznaczyć pole "Bądź zawsze zalogowany:" na stronie logowania.

Baumi:

--- Cytat: willy w 20 Lut 2014, 20:12:16 ---Niestety niebadzo da się to poprawić.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiscie, ze sie da, tylko trzeba pogrzebac w skryptach. Dopisz do przycisku przenoszacego na stone logowania zmeinna okreslajaca skad jest logowanie wywolywane, a pozniej na nia wroc... Nie bądź leniem Willy :P

willy:
Nie napisalem ze sie nie da. Podalem zato ominiecie problemu, ktory wynika defacto z niezalogowania.
Lenistwo ma tutaj sporo do powiedzenia. Wprowadzenie takiej modyfikacji, spowodowalo by ze przy kazdej aktualizacji musuiabym spedzic dodatkowy czas na poprawianie tego w nowym kodzie.
Przez lata prowadzenia tego i roznych innych for, nauczylem sie zeby byc leniwy. Poprawianie czegos co dziala dobrze czesto konczy sie nieprzespana noca albo i dwoma ;)

Baumi:
W pełni się zgadzam z wyjaśnieniem :) Tak szczerze to też by mi się mało chciało :D Hehe...

farvela:
a godzinę da się przestawić? :) teraz jest 23:52, napisalam posta przed chwilą, a mi pokazuje ze o godz. 22:47 go zamiescilam. Mozna poprawić godzinę na prawidłową? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej