Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (45/46) > >>

Jomir:
A ja i tak Twoja Fanka bede na wieki :) uwielbiam Twoj humor, ale zasady sa takie same dla wszystkich, wiec od czasu do czasu tez sie zalapiesz. Nie sadzilam, ze tak bardzo przywiazujesz sie do swoich postow. Przezyjesz to jakos. :)

zpatentem:
Kabusewnictwo tego osrodka powinno rozruszac dzial "zamienie", sam moge umiescic wiele intrygujacych propozycji zamiany np :

Zamienie moje wieloletnie doswiadczenia w kazdym temacie, na chwile czulosci w wykonaniu lagodnej kobiety; wiek bez znaczenia, ale najchetniej ponizej 40 lat, waga tez nieistotna, byle ponizej 55kg.

Zamienie prawie nowy blekitny durszlak emaliowany na jednorazowe strzyzenie na krotko ( w ostatecznosci elektryczna maszynka).

Zamienie 15 kg nieuzywanych polskich ksiazek z lat 70-tych na 2 jointy (jeden dla kazdego z nas).

Bede tlumaczyl w kazdym dunskim urzedzie z pozytywnym wynikiem (bo mam bogaty repertuar) za sprzatanko mojego lokalu.

vordingborg:
Mira wersja z Danka była lepsza  ;) choć politycznie niepoprawna

Jomir:
W sumie masz racje :)
ale co moj maz na to?

Telefon mnie jak zwykle oszukal. Danka to nic!
Kiedys pisalam do przyjaciolki "hej søde", moj telefon zdecydowal, ze ma byc "hej døde".
A dziewczyna powaznie chora, wiec wcale by tak smiesznie nie bylo jak z ta Danka :)

vordingborg:
Pewnie ją ożywiłaś  ;D choć dobrymi chęciami piekło...........

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej