Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
Tula:
Taka wladza to zadna wladza...
Poza tym nie chodzi o to, zeby moderator nie widzial, co robi inny moderator, ale zeby jeden moderator nie wyciagal czegos, co drugi moderator wyrzucil ::).
mala_z_Aarhus:
Willy obiecal, ze niedlugo zmodyfikuje smietnik i bedzie widoczne przez kogo dany wpis zostal usuniety.
Piatko moze nastepnym raze dyskusje zapoczatkujesz w dziale tylko dla moderatow.
W koncu ta sprawa dotyczyla w najwiekszym zakresie wlasnie moderatorow.
Mirabelka:
--- Cytat: mala_z_Aarhus w 28 Lis 2007, 15:07:05 ---Willy obiecal, ze niedlugo zmodyfikuje smietnik i bedzie widoczne prze kogo dany wpis zostal usuniety.
Piatko moze nastepnym raze dyskusje zapoczatkujesz w dziale tylko dla moderatow.
W koncu ta sprawa dotyczyla w najwiekszym zakresie wlasnie moderatorow.
--- Koniec cytatu ---
Tak , popieram mala z a. Powinno się pierw to przedyskutować miedzy moderatorami, a ostateczna decyzje powinien podjac administrator.
voyager:
Mam serdecznie dosc tego forum i atmosfery tu panujacej, zal mi bo niektore osoby sa bardzo fajne:)
Pozdrawiam !
Bede oczywiscie zagladal jako gosc gdy bede czegos szukal :))
Tula:
--- Cytat: voyager w 05 Gru 2007, 11:55:18 ---Mam serdecznie dosc tego forum i atmosfery tu panujacej, zal mi bo niektore osoby sa bardzo fajne:)
--- Koniec cytatu ---
Czy to propozycja zalozenia "pozegnalni"? Bo nie bardzo widze sens takiego wpisu w tym dziale.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej