Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
Manior:
Czasami już się miałem zabierać do tłumaczenia jakiegoś postu z prośbą, ale łapałem się na tym, że przecież w tym samym momencie
(o czym nie wiem) może już ktoś inny tłumaczyć ten sam tekst. I w tym samym momencie wrzucać go na forum.
Nie ma problemu, jeżeli jest to tylko parę słów. Jeżeli jednka mam na takie tłumaczenia zużywac więcej czasu i może sprawdzać jakieś
pojęcia w słowniku to fajnie by było mieć pewność, że nie robi się tego na darmo, bo inna osoba też nad tym pracuje - w tym samym
momencie i wyśle to kilka sekund przed moim wysłaniem.
Czy jest możliwość, programowo, zablokować wejście na "odpowiedz", jeżeli już ktoś ma otworzone okienko "odpowiedz" danego postu ????
Uniknięto by w ten sposób podwójnej pracy, lub w innych postach podwójnych odpowiedzi.
Co Wy na to?
Pozdrawiam
willy:
pomysł k3 jest niezly i zobacze co sie z tym da zrobić.
niestety Manior nie mam zbyt dobrych wiadomości dla Ciebie ... ale pomyśle może akurat coś się da zrobić w tym kierunku.
Klingon:
--- Cytat: Manior w 12 Lut 2008, 23:03:34 ---Co Wy na to?
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Zdarzyło mi się to, następnym razem byłem szybki. ;D
Serdecznie pozdrawiam.
Jacek27:
Witam
Mam pytanie i prośbę do administratora strony, czy jest mozliwe zamieszczenia ogłoszenia na stronie głównej, ogłoszenie dotyczy spotkania organizowanego przez związki zawodowe
w Aalborgu z przedstawicielami Skatu, spotkanie będzie dotyczyło rozliczeń w danii oraz innych pytań dotyczących problemów polaków z duńskim urzedem podatkowym. Związki organizuja polską grupę w Aalborgu i chcąc ułatwić poruszanie sie polakom po przepisach i zyciu w danii więc podjęły inicjatywe zorganizowania poskiej grupy z polskimi przedstawicielami powołały wiec zarząd z polskimi przedstawicielami. Spotkanie odbędzie się 6 marca o w godzinach 17-20 przy Sondergade 62 ( budynek związków 3F, zaproszeni są wszyscy zarówno członkowie związków jak również osoby nie należące do związków,) więc już niedługo a zależy nam na dotarciu do jak najszerszej grupy polaków, jesli potrzebna byłaby weryfikacja mojej prośby moge przesłac maila do polskiego przedstawiciela związków 3F w Aalborgu. Proszę o szybka odpowiedż na maila papaj27@o2.pl
pozdrawiam
Jacek
K3:
Parę propozycji zmian:
1. Większy, lepiej wyróżniony button "Nowa wiadomość" w obecnej chwili ginie wśród innych mu podobnych, na dodatek jest w środku - ludzie go chyba nie widzą, co widać po dziale tłumaczeń, gdzie większość tłumaczeń jest po doklejana do innych tworząc bałagan
2. Pisanie dla zarejestrowanych + widoczne IP: nie koniecznie całe, wystarczą dwa ostatnie oktety.....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej