Ogólne > Praca w Danii

praca w dani.

(1/1)

mariuszek:
  Witam wszystkich.jestem 40letnim robotnikiem,niepijacym,niepalacym,umiejacym;flizowac,malowac szpachlowac,ulkladam terrakote,kamien na elewacji,panele scienne i podlogowe,tapetuje,montuje plyty gipsowo kartonowe i sufity podwieszane proste,itp.Przeczytalem ogloszenie ze Dania potrzebuje pracownikow z kfalikacjami,ze jak sie wyjedzie to mozna sie zapisac na kurs jezyka dunskiego,dostac prace bez problemow za rozsadne pieniadze.Jestem zonaty,mam dwoje dzieci 16lati12lat.Chcialbym wyjechac z rodzina,ale to co przeczytalem na forum troszke mnie przestraszylo.nieznam dunskiego jezyka a angielskiego zaczalem sie uczyc samodzielnie od 2 m- cy.mam internet od 5 dni a kompa od 2m-cy.prosze o odpowiedz jezeli ktos mi cos moze doradzic.jakie mam szanse.ucze sie dpopabuse buszowac po internecie i niebardzo wiem jak i gdzie szukac pracy.boje sie wspolpracy z polakami bo juz nieraz  slyszalem jacy potrafia byc.moz znajdzie sie w przyszlosci ktos normalny,niezawistny,niechytry  i uczciwy do wspolpracy w dani.pisze z Krakowa i czekam z niecierpliwoscia na jakakolwiek odpowiedz.Pozdrawiam Mariuzsz z krakowa.P.s.posiadam referencje z wykonanych prac i dokumentacje fotograficzna!                                                                                                                                                                                           

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej