Ogólne > Praca w Danii

Stała praca + intensywny kurs duńskiego ...!!!...

<< < (2/6) > >>

Kilord:
no spokojnie, sa wakacje
Lis Daalgard , nauczycielka akurat wyjechala.
jesli wyslales maila na pewno sie odezwa.
a jakby co, szkola staruje po przerwie wakacyjnej 30 lipca i ta pani od tej pory bedzie  wpracy

Adamm:
sorry za moje narwanie, ale szukam nowej pracy bo mialem zlamany obojczyk i jestem w trakcie leczenia- we wrzesniu chce wrocic juz do pracy (a robilem przy gazetach na akord) i wiem ze po wypadku nie moglbym tak intensywnie pracowac i wyrobic takich norm jak robilem. Wole znalesc nowa prace w ktorej nie bede przeciazal sowjego ogojczyka...
Thx za info- w takim razie poczekam jeszcze na kontakt :)
Pozdrawiam serdecznie

Jarek z Bydgoszczy:
Dzień dobry,

Propozycja pracy z kursem językowym jest bardzo ciekawa.
Ale czy Waszym zdaniem ta oferta jest dostępna też dla tych, którzy w tej chwili są w Polsce i dopabuse chcieliby wyjechać i podjąć tę pracę? Pojawia się kwestia utrzymania się w DK podczas kursu do momentu otrzymania stałego zatrudnienia. Jest mowa o warunkowym zatrudnieniu, ale co to konkretnie oznacza?
Proszę o info, jeżeli wiecie coś więcej na temat tej oferty.

Pozdrowienia,
Jarek

piotrwisnia:
Cześć!
 Ja też wysłałem dwa mailez pytaniami i numerem telefonu i nie ma żadnej odpowiedzi.
 Jak do kogoś się odezwali to dajcie znać..Proszę :)

Adamm:
Ja wyslalem 3maile i nic.... brak odzewu... chyba trzeba szukac innej pracy bo tu nikomu sie nie kwapi zeby sie odezwac, ustalic warunki i porozmawiac z chetnymi.
Ps. macie moze jakies pewne namiary na prace? najlepoiej na godziny, moga byc juz nawet te gazety bo zonka i dziecko na glowie a $ nie ma bo od maja siedze w pl ze zlamanym obojczykiem i czas najwyzszy wracac i zarobic pare gorszy na rodzine....
bede wdzieczny jezeli ktos da jakis namiar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej