Regionalne > Kopenhaga
szkola dunskiego
Bella:
Marysha, z ich strony internetowej wynika, ze KISS jest i ma sie dobrze. Moze po prostu nie oferuja kursow, ktore sa oplacane przez komune. Ale mi chodzi o znalezienie kogos (osoby lub firmy) prywatnie, dlatego chcialam wiedziec czy ktos slyszal czy KISS nadal ma taki poziom jak przed rokiem?
Pozdrawiam
Jomir:
Tak, tak.. jest dokladnie tak jak Bella napisala.
Kontaktowalam sie z Kissem w styczniu 2009, kiedy szukalam szkoly na Studieprøven. Niestety cena mnie porazila.
Nie pamietam juz dokladnie, ale w gre wchodzilo bodajze 12-15.000 koron.
marysha:
A, w ten sposób...Nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd. Czasami jak coś wlezie do głowy, to strach. Ciągle słyszę, że KISS-u nie ma , nie ma, nie ma...Płacz li tylko.
A cena za naukę do niskich nie nalezy. Tak z ciekawości się spytam, jest to opłata miesięczna, za 2 miesiące...?
Jomir:
Za modul, bo przeciez SP to modul 6.
W przypadku SP, modul trwa od stycznia do czerwca, wiec nie az tak drogo.
Jak do nich dzwonilam, bylam pewna, ze kurs do SP to tylko dwa miesiace, wiec dlatego cena mnie porazila.
marysha:
W takiej sytuacji, cena nie jest taka straszna. Wyobrażam sobie jednak minę zainteresowanych nauką w KISS-ie, kiedy usłyszą cenę. Tą pierwszą chwilę zaskoczenia, bo jak przeliczyć to na miesiące nauki, to wygląda to już inaczej. Wiekszość, jednak pewnie woli tylko dopłacać do kursu finansowanego przez komunę. Chociaż czasami pewne rzeczy są bardzo niewymierne...
Trzeba się zastanowić, czy poziom KISS-u tak bardzo odbiega od reszty, czy warto zainwestowac pieniadze, bo ta szkoła ,,da " nam więcej...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej