Ogólne > Informacje

Wybory 2010

<< < (11/22) > >>

Juta:

--- Cytat: jeni w 23 Cze 2010, 17:48:42 ---
//www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA
http://www.youtube.com/user/LeoneFiIms

Juta.... i co Ty na to?????????

--- Koniec cytatu ---

A po co mi to podrzucasz i co ja mam tu komentowac? Glosuje na Komorowskiego jako na "mniejsze zlo" a nie z milosci do PO, wiec ani filmik z Niesiolowskim, ani propagandowka o PO nie robia na mnie zadnego wrazenia. Ale ogladajac zauwazylam, ze Niesiolowski gada tak samo jak ty piszesz. Juz wiem na kim sie wzorujesz ;)
Co do youtube - ostatnio dzieki niemu okazalo sie, ze podczas MS w RPA zostalismy oszukani przez amerykanskich imperialistow. Ogladaliscie mecz Anglia-USA ? Jesli wydaje wam sie, ze Amerykanie zdobyli gola po bledzie angielskiego bramkarza, to jestescie w bledzie. Oto prawda: //www.youtube.com/watch?v=EsTWjueuLz4 Mecz tak naprawde wygrali Anglicy, ale pod koniec meczu zadzwonil Obama i zazadal zmiany wyniku.

[Posted on: 25 Cze 2010, 12:37:01]

--- Cytat: jeni w 24 Cze 2010, 20:55:48 --- Opluć,zgnoić, zohydzić to wasza wyborcy, i sympatycy hrabiego Komorowskiego  metoda!!!
--- Koniec cytatu ---

Histeryzujesz. A na dodatek to ty opluwasz i gnoisz, to jest zreszta stara sprawdzona pissowska metoda.

--- Cytuj (zaznaczone) --- Niech szlag trafi Polskę, niech wszystko zginie, niech rządzi mafia, k......wy i złodzieje....... byle nie Kaczyński.
--- Koniec cytatu ---

Znow histeryzujesz. A na dodatek piszesz tak naprawde sam o sobie. Cos ci przypomne. Jeszcze niedawno pisales, ze zaglosujesz na Korwina. Korwin-Mikke to skrajny liberal, zwolennik kapitalizmu i prywatyzacji, zmniejszenia roli panstwa i nizszych podatkow, wrog socjalizmu, zasilkow i zwiazkow zawodowych. Teraz zaglosujesz na Kaczynskiego. Kaczynski to socjalista, zwolennik wysokich zasilkow i wysokich podatkow, zadajacy wiekszej roli panstwa i zwiazkow zawodowych, smiertelny wrog liberalow, prywatyzacji, dosc niechetny kapitalizmowi. To sa 2 rozne swiaty. ktorych sie nie da pogodzic. Dla ciebie nie ma znaczenia, czy Polska bedzie liberalna czy socjalna, czy bedzie tu kapitalizm czy socjalizm, czy bedzie prywatyzacja czy nacjonalizacja, jakie beda podatki itp. Jest ci wszystko jedno. Byle nie wygral ktos z PO.

[Posted on: 25 Cze 2010, 12:49:17]
Wyobraz sobie, ze gdyby do II tury przeszli Kaczynski i Lepper, albo Kaczynski i Zietek, to bym zaglosowala na Kaczynskiego. Wlasnie dlatego, ze mi nie jest wszystko jedno i Kaczor bylby "mniejszym zlem" w tej sytuacji.

jeni:
>> mniejsze  zło<<<

Niema co kombinować: zło jest złe, a dobro jest dobre i..  koniec, kropka
                    to się czuje i wie, a wszelkie kombinowanie w- rodzaju ""mniejszego zła""
                     to próba poradzenia sobie z sumieniem nad wyborem własnego PANA
                                                                                                      ( demokratycznie)

Histeryzować,  to będą wszyscy przeciwnicy Kaczyńskiego, jak on  wygra wybory ;D   nie jeden sfajda się w portasy ;D

Juta... pozwól, że odpowiem  na Twoje  pyt: ilu jest posłów PO , którzy byli w PZPR , odp: jest ich obecnie 46

WIGRY:
chciałem zapytać global moderatora mawi
za którym kandydatem jesteś

[Posted on: 25 Cze 2010, 18:34:09]
ok nie musisz odpowiadać znalazłem w twoich postach
jesteś za Jarkiem

to dlatego skasowałaś moj post

myslę że jest to nadużycie władzy z twojej strony
bo nie użyłem tam wulgaryzmów a porównania

[Posted on: 25 Cze 2010, 18:43:24]
mawi napisałaś że zależy ci aby Jarosław wyjaśnił okoliczności katastrofy

ja też jestem za tym

po pierwsze zacznijmy od ujawnienia treści rozmowy przez telefon satelitarny
którą to odbył Jarosław z Lechem podczas feralnego lotu

pozdrawiam

ps,mam nadzieje że w przyszłości moderatorzy nie będą nadużywać władzy w zwiazku ze swoimi
przekonaniami politycznymi

Baumi:
W związku z tym, że nie chcę rozpoczynać nowego wątku, zbocze trochę z tematu prowadzonego przez Was. Wpisałem sie na liste wyborców do Aarhus gdzie głosowałem w 1 turze, jednak 3go jadę do PL, więc na drugą turę będę już w Polsce. Gdzie powinienem to ponownie zgłosić aby móc znów zmienić okręg wyborczy?

marysha:

--- Cytat: jeni w 22 Cze 2010, 17:58:51 ---              Nie chcę Komorowskiego nie dlatego, że jest drętwy, dupowaty,że nie ma  pojęcia o ekonomi i jest niedouczony z podstaw geografii. Jestem przeciw Komorowskiemu, ponieważ broni WSI,należy do bezideowej grupy kapitałowo- politycznej, która od 20lat trzęsie Polską , oddala nas od sojuszu z USA,a przybliża  do ruskiej strefy wpływów, to że Polska stanie się zabawką w rękach ościennych krajów, że nie będzie do czego wracać ( ROZBIORĄ  POLSKIE)

PO=PZPR=zamordyzm= łamanie praw człowieka= upadek Polski

--- Koniec cytatu ---
Jeni, jesli kogoś cytujesz, to zawsze należy  podać autora. W tym przypadku zerżnęłaś słowo w słowo wypowiedż Sakowicza, skądinąd obecnie zawieszonego. ,,Gazeta Polska" to nie jest dobre żródło wiedzy o świecie...
Jesli brak Ci argumentów, przestań wymyslać bzdury. Poza tym, jak juz ktoś napisał, sposób w jaki formułujesz swoje wypowiedzi wiele o Tobie mówi. Niech sobie kazdy popiera kogo chce, ale niechze szanuje poglądy innych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej