Ogólne > Informacje

Wybory 2010

<< < (15/22) > >>

WIGRY:
jak ten pajac jaruch kaczuch dojdzie do wladzy

to jeszcze sie da polsce we znaki

najpierw podatki podwyzszy

potem rolnikom dopłaty upi   erdoli

z rzadem bedzie się klócil i ojczyznę ośmieszał

k   wa to przeciez już bylo

pośrednio przez niego zgineła barbara blida

j   bać  kaczyniaka

[Posted on: 01 Lip 2010, 20:00:13]
Kazimierz Marcinkiewicz przyznał w wywiadzie dla Wirtualnej Polski, że był zszokowany tym, co powiedział Jarosław Kaczyński podczas niedzielnej debaty: – Prezes PiS twierdził, że to jego rząd uchwalił zmiany podatkowe i wspominał o specjalnym programie europejskim dla tzw. Polski B - najbiedniejszych województw. To przecież mój rząd tego dokonał, więc jeśli ktoś tego nie pamięta lub świadomie kłamie, nie nadaje się na prezydenta. Zrobiło mi się bardzo przykro.

[Posted on: 01 Lip 2010, 20:08:34]
DLACZEGO NIE ZBADANO ROZMOWY JAROSLAWA Z LECHEM??? PO TELEFONIE OD JAROSLAWA

LECH MOGL POJSC DO KOKPITU I PRZEKAZAC DYSPOZYCJE O LADOWANIU OD BRATA.. CZY TO NIE JEST PRAWDOPODOBNE??, PRZECIEZ PROKURATURA POWINNA ZBADAC O CZYM ROZMAWIALI BRACIA PRZED TRAGEDIA. TO NIE JEST EPOKA KAMIENIA LUPANEGO I MOZNA PEWNE RZECZY ZBADAC. MOZE PAN JAROSLAW ZAMIAST  PREZYDENTURY PODZIELILBY LOS LYZWINSKIEGO A MOZE I ANDRZEJA L??

CzaryMary:
Ja tam sie ciesze, bo moze nareszcie Tusk spelni jedna ze swoich obietnic wyborczych - o tym, ze w Polsce bedzie druga Irlandia. Slyszalam w radiu, ze gospodarka irlandzka ledwo zipie i grozi jej zalamanie.

jeni:
@ WIGRY....Tak  myślę , że Ty jako bojówkarz PO wnosisz na tym forum styl Palikota. Więc po co tu jesteś i kto ci za te bzdury płaci. Wystarczy poczytać twoje wpisy i wszystko jest jasne
 Uważasz, że nas starych misiów  z DK na sztuczny miodek  nabierzesz, mylisz się tak jak Bronek ( już bez tyt. hrabia) oszust

willy... prosze obiektywnie odnieść się, jeśli możesz

Jen.

vera:
A co ty chcesz od Palikota, gość jest jak każdy inny  ;D. Jedyny polityk, który nie pobiera wynagrodzenia poselskiego a przy tym bawi się świetnie. Czasami daje ostro popalić i dobrze bo wtedy inni pion trzymają.

Co do Jarosława to temu panu już dziękujemy - monarchia rodzinna dawno się skończyła.

Co do Bronka to tez się nie nadaje, bo jego wypowiedzi są żałosne no ale na kogoś trzeba głosować.

Juta:

--- Cytat: jeni w 02 Lip 2010, 00:14:29 ---@ WIGRY....Tak  myślę , że Ty jako bojówkarz PO wnosisz na tym forum styl Palikota. Więc po co tu jesteś i kto ci za te bzdury płaci. Wystarczy poczytać twoje wpisy i wszystko jest jasne
 Uważasz, że nas starych misiów  z DK na sztuczny miodek  nabierzesz, mylisz się tak jak Bronek ( już bez tyt. hrabia) oszust

willy... prosze obiektywnie odnieść się, jeśli możesz

Jen.

--- Koniec cytatu ---

A tym jako fanatyczny bojowkarz PiSs-u masz styl Kurskiego, sam jad i nienawisc, medialna sieczka rydzykowo-pospieszalska w glowie, zaro umiejetnosci samodzielnego myslenia. Czysty fanatyzm zmieszany z nienawiscia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej