Ogólne > Informacje
Wybory 2010
behemot:
--- Cytat: WIGRY w 03 Lip 2010, 00:00:00 ---a ja nie mam po co wracać jak wygra kaczyński
nigdy więcej kaczki na obiad
--- Koniec cytatu ---
Jak to? Wigry i Juta...
Przecież jak wygra Komorowski to "Jarosława Kaczyńskiego trzeba będzie zastrzelić i wypatroszyć a skórę wystawić na sprzedaż w Europie" (to słowa Waszego idola Janusza Palikota) - także ktoś później tę "kaczkę będzie musiał zjeść"...
Ciekawe - jak już zostanie szefem gabinetu Prezydenta RP (oby nie!) jakie rekwizyty przyniesie na swoją pierwszą konferencję prasową?
Przynosił już wibrator, kondomy, pistolety, głowę świnii...
Może tym razem będzie prawdziwy granat (na tych którzy nie będą posłuszni jedynie słusznemu słowu, jaśnieoświeconych panów rządzących)? Myślę że gdyby tak było to bym się wcale nie zdziwił...
Cóż - puentując - ja tam jednak wierzę w Polaków - że nie wybiorą demagoga.
Chorągiewki niech powiewają na wietrze a nie w Pałacu Prezydenckim.
jamjurand:
Behemot,
Dlaczego interesuje cie na kogo beda glosowali Urban, Jaruzelski czy Michnik, jakie ma to dla ciebie czy kogokolwiek znaczenie? Dlaczego nie pytasz na kogo Doda, Malysz czy Kubica beda glosowali?
Michnikowi ktos z rodzin pokrzywdzonych powinien byl juz dawno leb ukrecic. Zabraklo by ci wtedy tych "kaleson do prania" w tym typowo polskim, zupelnie nie na temat, cos insynujacym pytaniu. Poza tym on pewnie by glosowal na Mone Sahlin skoro mieszka od lat w Szwecji.
Reszta towarzystwa,
Dlaczego tak duzo miejsca w tutejszych dyskusjach zajmuja fakty czy domniemania historyczne, obustronne kpiny czy obelgi a tak malo wizje, plany przyszlosciowe kandytatow?
behemot:
Jamjurand - ja odpowiedzialem towarzyszce Jucie na zarzut "cala Ubecja glosuje na Jarusia" - gdyż jest dokładnie odwrotnie - cała UBecja i całe środowisko postUD i postUW zagłosuje rękami i nogami przeciw Kaczyńskiemu. Oczywiście - każdy ma całe szczeście prawo wyboru - ale informacja na kogo zagłosują Urban, Jaruzelski, Michnik 1 i Michnik 2 (a propos - ma takie samo prawo głosowania w polskich wyborach jak ja, Ty czy Juta) jest informacją ogólnodostępną, także nie widzę powodu aby jej nie przypomnieć...
To tyle - wracam do meczu :)
faja:
Zapomnieliscie o ciszy wyborczej?
greg1969:
Szkoda mi Was wszystkich piszących w tym wątku. USZANUJCIE SWOJE POGLĄDY. Uszanujcie swoją Ojczyznę i demokratyczną decyzję rodaków.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej