Ogólne > Informacje

Wybory 2010

<< < (20/22) > >>

janusz Odense:
Właściwie miałem się nie odnosić do wyników wyborów,ale co niektóre komentarze do tego prowokują.
Otóż Jeni-masz rację POpaprańcy mogą wracać do kraju,natomiast PISowcy powinni  pamiętać,że to ich idol powiedział,że za granicę do pracy  wyjechali sami nieudacznicy.Widocznie za takich się uważają,skoro na niego głosowali i nie mają co szukać w Polsce.
Pozdrawiam wszystkich sredecznie.Zgoda buduje,bo Polska jest najważniejsza!!!.

@ae@:
Do np. AarhusN

Czy ktos wie co znaczy slowo DEMOKRACJA ? Ta demokracja o której tak wiele pisano, marzono i walczono jeszcze nie tak dawno?

I DEMOKRATYCZNE WYBORY ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Demokracja

I tu polecam:

...wolność głoszenia swoich poglądów - nawet jeśli nie są one w danym momencie popularne...

aarhusN:
do np.@ae@

nie musisz mi tutaj swiecic wikipedia.definicje znam ze szkoly. prawdopodobnie zle mnie zrozumiales.chodzilo mi o to,ze nie nalezy bezkrytycznie zgadzac sie z kazda decyzja.otwarta dyskusja jest rowniez jedna z zalet demokracji.
w tej kwestii mam rowniez prawo do krytyki prawda?
moj komentarz wlasnie dotryczyl cytatu:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Szkoda mi Was wszystkich piszących w tym wątku. USZANUJCIE SWOJE POGLĄDY. Uszanujcie swoją Ojczyznę i demokratyczną decyzję rodaków.
--- Koniec cytatu ---

pozdrawiam

m.in.AarhusN ;D

[Posted on: 06 Lip 2010, 16:34:23]
p.s. a moze po prostu to  ja sie nieprecyzyjnie wyslowilem.jezeli tak ,to sorry :D

@ae@:
....najlepiej isc jak barany na rzez i zgadzc sie z kazda decyzja bez dyskusl....

Niewiele w tym argumentów, krytyki i dyskusji.

Poza tym juz po wyborach, wiekszosc wybrala demokratycznie nowego prezydenta. Wypadaloby uszanowac wybór wiekszosci, bez " baranów" itp.

aarhusN:
dla Twojej wiad.barany nie tyczyly sie tych wyborcow,ktorzy glosowali na kontrkandydata.komentarz dotyczyl w.w. postu.
a propo´s szanowania wyboru wiekszosci.gdyby wszyscy tak postepowali,to prawdopodobnie nie byloby opozycji...nie uwazasz? ;D

[Posted on: 06 Lip 2010, 17:21:44]
poza tym Twoj cytat wyrwany jest z kontekstu ;D

[Posted on: 06 Lip 2010, 17:22:53]
bez urazy,ale Twoje czytajac Twoje posty podeslalbym Ci nie wikipedie,ale to:

http://www.sjp.pl/co/pieniacz

;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej