Ogólne > Praca w Danii

Ferie penge

<< < (3/4) > >>

john41:

--- Cytat: leon.24 w 13 Lip 2007, 16:29:02 ---Mam pytanie gdzie mogę sprawdzić czy mam ściągane pieniądze na ferie penge. Próbowałęm na ich stronie ale trzeba znać duński aby wiedzieć jak się tam poruszać. Proszę o pomoc jeśli to nie sprawi kłopotu opisać krok po kroku co muszę wybrać na tej stronie.
Dziękuję bardzo

--- Koniec cytatu ---

leon.24:
Witam mam sprawę do PIĄTKI wysłałem Tobie na maila skan mojego kwitu wypłaty za Kwiecień czy możesz coś powiedzieć na temat feriepenge
Dziękuję

asus:
Czy ktoś mógłby napisać gdzie wogóle są wpłacane pieniądze(Feriepenge)

GoTTie:
Na kazdym odcinku wyplaty masz napisane na dole ile feriepenge wplacil twoj pracodawca. Zazwyczaj pieniadze te sa wplacane na specjalne konto zwane Feriekonto i tam czekaja do maja nastepnego roku. W okolicach marca-maja dostaniesz list gdzie bedzie napisane ile feriepenge zgromadziles oraz jak maja zostac wyplacone. Wszystko idzie prawie automatyczine. Wiecej informacji na www.feriekonto.dk

W niektorych przypadkach feriepenge zatrzymuje pracodawca na prywatnym koncie i wyplacane sa zaleznie od urlopu. Jednak w 90% przypadkow feriekonto trzyma wasze wakacyjne.

K3:

--- Cytat: GoTTie w 23 Lip 2007, 21:32:37 ---
W niektorych przypadkach feriepenge zatrzymuje pracodawca na prywatnym koncie i wyplacane sa zaleznie od urlopu. Jednak w 90% przypadkow feriekonto trzyma wasze wakacyjne.

--- Koniec cytatu ---

jak to sprawdzić ?? bo feriekonto.dk mówi ze mam ZERO, a pracodawca, że wpłaca...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej