Regionalne > Århus, Aalborg ...

Propozycja zorganizowania...

<< < (3/3)

texas27:
Kochani jako że powoli zbliża się połowa sierpnia chciałbym poprosić kilka osób z Was o wszelkie sugestie i ewentualną pomoc w realizacji tego planu. Mam nadzieję że wszystko uda się zorganizować na czas a impreza pozostanie na długo w pamięci. Jeżeli wszystko przebiegnie zgodnie z planem wtedy zaproponuję zorganizowanie imprezy andrzejkowej w jednym z lokali w Arhus. Mój nr gg to 2786525. Wszystkie osoby chętne pomóc proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie. Artur

Ania i Justyna:
No i jak zwykle, wątek rozpoczęty, rozwinięcie nastąpiło i.... zakończenia brak.... wszystko się urywa...szkoda:(

malyszk:
Do sierpnia dziewczyny jecze daleko ;D ;D ;D  ;)

Ania i Justyna:
Wątek był rozpoczety w zeszlym roku...... postanowilam dodac swoje 3 grosiki ..... a myslisz, ze gdyby teraz ktos zaczal organizowac impreze w sierponiu  cos by z tego wyszlo> ja watpie... jestem na forym od tygodnia i widze, ze oprocz pisania nic wiecej sie tutaj nie robi

malyszk:
 Z tym sierpniem to żartowałem, ale fakt macie prawdę dziewczyny, cięzko o spotkanie w wiekszym gronie,może Wam się uda coś zorganizować?? Pozdrawiam Paweł.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej