Regionalne > Århus, Aalborg ...
Do wszystkich "singli"
texas27:
Kochani rodacy
Siedziałem sobie wczoraj przed komputerem, sączyłem drinka ;) i nagle zadałem sobie pytanie...Ilu z nas jest tutaj samemu (bez zobowiązań). Ponoć nie ma nic gorszego niż "samotnym w życiu być". Wpadłem więc na "genialny" pomysł aby za pośrednictwem tego forum stworzyć coś w rodzaju biura kontaktowego dla "samotnych serc". Oczywiście bez propozycji typu "chętnie spędzę z kimś noc" lub tym podobnych. Czasem jest tak że człowiek chętnie wybrałby się do jakiegoś lokalu, na plażę lub gdziekolwiek indziej ale niestety...nie ma tej drugiej osoby, która wniosłaby radośc i odrobinę pikanterii w nasze życie. Osobiście jestem w trakcie budowania związku ale do niedawna sam byłem w takiej sytuacji i wiem o czym piszę. Więc apeluje do wszystkich samotnych...Ogłaszajcie się a kto wie...może i do was uśmiechnie się szczęście... A tak dla odwagi i aby pokazać że to nic złego zacznę od siebie ;D
Mam na imię Artur, 32 lata, rozwiedziony (niestety tak w życiu bywa), dwie córki(moje kochane aniołki), wykształcenie średnie ekonomiczne, wesoły, tolerancyjny (miałem kiedyś nawet dziewczynęz Jamajki ;))znam niemiecki biegle i angielski dobrze, otwarty na życie i tak wogóle to normalny facet z "jajami" i zasadami. Moje motto: "Jeżeli kogoś bardzo kochasz, pozwól mu odejść...jeśli wróci, będziecie na zawsze razem...jeśli nie, nigdy nie był(a) twój..."
Odwagi kochani...to nic nie boli. Ponoć.
Pozdrawiam i czekam jak temat się rozwinie :P
alex horsens:
siema pozdro :)dobra idea,jestem za ...też się nudzę . znam super plaże z tivoli
AnnARHUS:
Witam, nie moge spac..weszlam i ..milo ....ktos pomyslal o NAS
;) Jestem tu od ubieglego roku i ...tez jestem SINLEM ...od jakiegos czasu ...
Milo by bylo sie spotkac czasami ...masz racje ,,,tak poprostu ..na kawe ....albo na spacer ...
Mam 34 lata
Mieszkam niedaleko Arhus
Pozdrawiam
kubaosg:
siemanko z tej strony kuba, też obecnie singiel,,,, 26 latek mieszkam koło Horsens w miejscowości Hornborg :)
ximox:
:) przyjemnie wiedzieć ze jest nas więcej , Marcin , 29 lat , Hobro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej