Ogólne > Tłumaczenia
Pytanko
niki:
Witam wszystkich serdecznie.
Mam jedno pytanko. Jestem w trakcie nauki dunskiego ale to dopabuse poczatek i chcialabym sie dowiedziec od kogos kto zna juz dobrze dunski, pod jakimi haslami mam szukac ofert pracy z niepelnosprawnymi. Oferty moga dotyczyc dzieci i doroslych. Pracowalam jako nauczyciel w szkole specjalnej z dziecmi uposledzonymi umyslowo i w tym kierunku szukam pracy. Nie musi to byc szkola ale jakis dom gdzie znajduja sie osoby uposledzone umyslowo. Jesli ktos wie cos wiecej na ten temat prosze o informacje na Email: lidka0601@yahoo.de
Za kazda pomoc bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam
RybkaWillego:
Może spróbuj zobaczyć pod hasłem Pleje og omsorg Życzę powodzenia :)
RybkaWillego:
To jeszcze raz ja.
Możesz szukać pod hasłami:Pleje og omsorg ora Psykologi og psykiatri, a są one na stronie www.jobindex.dk
Możesz też poszukać na stronie www.jobnet.dk pod hasłem:Sundhed, omsorg og personlig pleje lub Pædagogisk, socialt og teologisk arbejde . Wydaje mi się że powinnaś tam coś znaleźć.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach. :)
niki:
Slicznie dziekuje, sprobuje tam pogrzebac, ale potrzebuje wiedziec jak jest po dunsku--Opiekun niepelnosprawnych.
jezeli ktos wie jak to przetlumaczyc to baaaardzo prosze:-)
Pozdrowionka
Manior:
"handicaphjaelper" - daje 63 rezultaty w jobnet.dk. Samo slowo handicap wpisane w wyszukiwarke na jobnet daje 263 etaty.
A w jakim regionie/miescie chcesz szukac ?
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej