Regionalne > Kopenhaga
polski fryzjer w Kopenhadze
michalvwp:
Witam, czy ktoś się orientuje, czy w Kopenhadze można znaleźć polskiego fryzjera? Jeśli tak, to bardzo proszę o namiary, z góry dziękuję i pozdrawiam.
michalvwp:
Mirra nie chodzi o to, że Duńczyk źle strzyże, ale sprawa jest tego typu, ze moja żona potrzebuje sie uczesać na wesele, a nie znając duńskiego (ani angielskiego zbyt dobrze) nie wytłumaczy co dokładnie chce. A pomysł z kącikiem "usług dla ludności" jest naprawdę bardzo dobry, pozdrawiam.
michalvwp:
Już sobie wyobrażam miny tych tych gości ;D Dzięki za cenne informacje, to wesele na które idziemy jest polsko-duńskie, więc pewnie wpadki będą główną atrakcją :D Myślę jednak, że bez fryzjera się nie obejdzie, bo trzeba potwierdzić teorię, iż Polki przewyższają Dunki urodą i strojem :)
Tula:
Na konkurencyjnym portalu polonia.dk oglaszala sie jakis czas temu (miesiac? poltora) pani Zofia, polska fryzjerka, ktora oferowala swe uslugi za bardzo atrakcyjna cene (np. samo obciecie za 150 koron); moze niech Pan poszpera w archiwum ogloszen.
anha:
Ja byłam u duńskiej fryzjerki.
Pierwszy raz było nawet w porządku.
Drugi raz (inna kobieta)... koszmar,nawet mi włosów nie zmoczyła (nie mówiąc o umyciu z szamponem).
Wyskubała z każdej strony,oczywiście bez modelowania.Zainkasowała 200kr.
Wyobrażam sobie co by było gdybym zdecydowała się na malowanie :o
Nigdy więcej >:( >:( >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej