Regionalne > Kopenhaga
polski fryzjer w Kopenhadze
madzialenasz:
iwona tel.28315024 wysoka klasa cena umiarkowana.
[Posted on: 08 Mar 2010, 09:17:30]
Chociaz nie wiem czy to aktualne. Czekaj, zaraz zadzwonie do kolezanki co chodzi do fryzjerki w KBH.
[Posted on: 08 Mar 2010, 09:19:32]
Witam...Jestem fryzjerka swiadcze swoje us³ugi w okolicach Kopenhagi.Dojezdzam na dom jak rowniez przyjmuje w salonie fryzjerskim,ceny sa bardzo ugodowe jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na nr61693981 lub e-mail sssssmartasssss@abuse.pl
jamjurand:
Bardzo dobra,polska, smieszna i tania fryzjerka meska (kobiety tez tam widzialem, aczkolwiek z prostymi zadaniami)"Sofia" ma zaklad na Fanøgade 27, 2100 Ø, tel. 60758073 (nie ma rezerwacji, najlepiej upewnic sie przed przyjsciem) chodze do niej od lat, przedtem bulilem po 350 kr teraz place 140 za lepsze, b.dokladne i dobre godzinne strzyzenie.Po salonie biegaja gadatliwe papugi wlascicielki stwarzajac naprawde osobliwa atmosfere; prosto z Amazonii :)
Czesto tez probuje odkupic jakas wieksza papuge by ugotowac rosol (juz umiem) lecz Zosia przerazona, zawsze odmawia..
marysha:
Dawno się tak nie uśmiałam! Biedne papugi... :'(
GIRL:
Uwaga nie polecam pseudo fryzjerki z Husum Iwony Ostrowskiej, klęska totalna!!!
efkaaa88:
Witam, ja również nie polecam usług Iwony.
Znalazłam inną, bardzo sympatyczną dziewczynę (dojeżdża do klienta, posiada swoje farby do włosów i sprzęt fryzjerski) - może ktoś się skusi, podaje numer: 24 82 30 83
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej