Regionalne > Kopenhaga
polski fryzjer w Kopenhadze
mala_z_Aarhus:
Ja kiedys sie zdecydowalam na balejaz u Dunki - fryzjerki w Grenaa.
Zaplacilam ok.900kr i po 5 dniach pojechalam do Polski, do swojej fryzjerki z prosba o pomoc.
Pannica zrobila ze mnie totalna blondynke, choc to mial byc tylko balejaz. Scinala na sucho, wiec po pierwszym umyciu, jak nie modelowalam wlosow, okazalo sie, ze krzywo mi wlosy sciela i wycieniowala cale platy, bo miala jakas wizje.
Mogla mi jednak o niej cos powiedziec.
W salonie siedzialam bite 4 godziny!
Kto ma czas na taka slamazarnosc?
Dobila mnie kolezanka z pracy, ktora zapytala sie, czy wiem jakie mam odrosty!!! I to bylo dwa dni po wizycie u tej profesjonalistki.
Nie, od tej pory wole przecierpiec i czekac na wyjazd do Polski, anizeli testowac tutejsza sztuke fryzjerska. Niks!
Juta:
Z przerazeniem czytam Wasze posty i po raz kolejny widze, ze mam szczescie. Wyszlam z zalozenia, ze renomowana firma + wysoka cena sa gwarancja jakosci, i tak jest. Mam swietna fryzjerke, jestem bardzo zadowolona z jej pracy, ale place strasznie duzo.
anha:
Wiesz Juta,tak naprawdę nie chodzi o narodowość.W Polsce jest dokładnie tak samo.
Naprawdę trudno jest znaleźć dobrego fryzjera,niezależnie od szerokości geograficznej.
Ja znalazłam w moim rodzinnym mieście jedną,jest droższa ale wspaniale maluje (żadnego kurczaka!) i obcina.
Potrzeba czasu aby znaleźć ideał ale nie wiem czy mam ochotę i pieniądze aby eksprymentowac w tym kraju. ???
RYBA:
moja zona jest tu fryzjerka powiedziala ze pozom fryzjerstwa jest katastrofalny i usluga do kitu jaj ktos jest w silkeborgu lub viborg lub esbierg albo vejle to niech szuka siec kiears tam sa polskie fryzjerki pozdrawiam nie idzcie do dunek szkoda waszych pieniedzy
Gosc:
Witam, moge podac telefon do polskiej fryzjerki p. Lidki, niestety nie pamietam adresu (okolice Norrebro) 26391733. Zaklad fryzjerski czynny od wtorku do soboty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej