Ogólne > Pomoc!

zaswiadczenie o niekaralnosci?

<< < (2/3) > >>

Tula:

--- Cytat: K3 w 06 Sie 2007, 18:17:33 ---
nie sądzę.... się z tym nie spotkałem, aby żądali zaświadczenia z kraju pochodzenia

--- Koniec cytatu ---
A ja owszem; jesli sie przyjezdza prosto z Polski, chca miec takie zaswiadczenie od polskiej policji, przetlumaczone rzecz jasna. Jesli sie juz pracowalo w Danii i ma sie cpr, wtedy wystarczy isc na posterunek policji, daja od reki (jesli sie oczywiscie nie wpadlo w konflikt z prawem).

K3:

--- Cytat: Tula w 06 Sie 2007, 18:46:40 ---A ja owszem; jesli sie przyjezdza prosto z Polski, chca miec takie zaswiadczenie od polskiej policji, przetlumaczone rzecz jasna. Jesli sie juz pracowalo w Danii i ma sie cpr, wtedy wystarczy isc na posterunek policji, daja od reki (jesli sie oczywiscie nie wpadlo w konflikt z prawem).

--- Koniec cytatu ---

no to nie wiedziałem...

ale w Århus Amt nie daj od reki, pocztą przychodzi

Tula:

--- Cytat: K3 w 06 Sie 2007, 19:24:23 ---ale w Århus Amt nie daj od reki, pocztą przychodzi

--- Koniec cytatu ---
W Kopenhadze trzeba isc na posterunek naprzeciwko Oksnehallen na Vesterbro :).

Jomir:
A w Polsce niestety do sadu - do centralnego rejestru skazanych, na policji nic sie nie zalatwi.

tygrys3000:
a co jesli jestem w danii okolo 3 miesiecy juz ale nie pracowalem od poczatku pobytu tak jak teraz zreszta tez to musze miec takie zaswiadczenie z polski czy unskie czy to zalezy jakiego sobie pracodawca zarzyczy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej