Ogólne > Pomoc!
W jakieś sieci najlepiej kupić starter do telefonu
madzik:
www.cbbmobil.dk
dk oczywiscie!! bardzo przepraszam! :-[
ale wtopa z ta karta - myslalam, ze bede miala tak jak u nas - 50zl do wygadania i na eski, jak u nas za 25gr mniej wiecej :(
mala_z_Aarhus:
Mam nadzieje, ze bedzie to w porzadku, jesli z braku Maniaka odpowiem.
Na stronie www.cbb.dk po lewej stronie jest taka "bramka" z napisem mit CBB.
Czy ma pan kod do swojego CBB? Jesli nie, nalezy kliknac na: Glemt kodeord. Pojawi sie nowa strona.
Na niej wpisuje pan swoj numer telefonu - w rubryce jest pytanie o panski numer telefonu.
Wybiera pan opcje wyslania kodu: przez sms lub na mail.
Potem mozna sie zalogowac i sprawdzic interesujace pana informacje.
Poprawka. Poniewaz nie jestem klientem CBB dopabuse teraz znalazlam. Jesli po raz pierwszy loguje sie pan do Mit CBB to ostatnie 6 cyfr z SIM karty jest kodem dostepu. ( Er det første gang, du logger ind, og har du købt en startpakke i en butik, skal du bruge de sidste 6 cifre i dit SIM-kortnummer som kodeord.)
W najgorszym razie prosze pisac na PW do mnie. Bede na forum max. do 23.
I prosze korzystac z funkcji edytowania swoich wiadomosci..
madzik:
bardzo dziekuje, niestety goscie nie maja takiej opcji jak edycja
moja wina, powinnam sie zarejestrowac :-[
hmm mniej wiecej to zrozumialam, tylke ze jak podaje numer telefonu i ma mi wyslac kod to wyskakuje jakis blad :(
Glemt kodeord
Fejl i afsendelse
Du har købt din startpakke i en butik, og vi har derfor ingen oplysninger om dig. Første gang du logger ind, skal du bruge de sidste 6 cifre i dit SIM-kortnummer som kodeord. SIM-kortnummeret står i følgebrevet til startpakken, og er også at finde på selve SIM-kortet. Hvis dette ikke virker, skal du prøve at bruge mobilnummeret som kodeord. Når du er logget ind, har du mulighed for at registrere dig med navn og adresse.
Hvis du stadig har problemer med dit kodeord så kontakt os på tlf: 33 46 01 01.
Med venlig hilsen
CBB Mobil A/S
dlatego myslalam, ze trzeba sie gdzies zarejestrowac, tylko nie wiem gdzie :(
madzik:
przepraszam, ze znowu wiadomosc po wiadomosci i sama sobie odpowiadam - to juz ostatni raz
znalazlam jakas rejestracje chyba pod Mit CBB - dochodze do ostatniego kroku i wyskakuje :
Nummerporteringen kan ikke bestilles, da det indtastede nummer allerede er hos CBB Mobil. Kontakt venligst kundeservice på 3346 0101, hvis du har nogle spørgsmål.
coz to?numer spisalam z opakowania - jeden i drugi, wiec na pewno jest dobry
mala_z_Aarhus:
Du har købt din startpakke i en butik, og vi har derfor ingen oplysninger om dig. Første gang du logger ind, skal du bruge de sidste 6 cifre i dit SIM-kortnummer som kodeord. SIM-kortnummeret står i følgebrevet til startpakken, og er også at finde på selve SIM-kortet. Hvis dette ikke virker, skal du prøve at bruge mobilnummeret som kodeord. Når du er logget ind, har du mulighed for at registrere dig med navn og adresse.
Kupiles swoj pakiet startowy w sklepie. Nie mamy zadnych wiadomosci/informacji o Tobie. Jesli po raz pierwszy logujesz sie , to ostatnie 6 cyfr z SIM karty jest kodem dostepu. SIM numer jest w broszurce zalaczonej do opakowania pakietu startowego (moze byc to okladka z opakowania z karta lub pudelko, nie mam pomyslu), tam gdzie znalazles karte SIM.
Jesli to nie dziala, sprobuj uzyc numeru telefonu jako kodu. Kiedy sie zalogujesz, masz mozliwosc zarejestrowania sie/ podania swojego imienia i nazwiska oraz adresu.
Numer podany, to oczywiscie numer pomocy, ale o ile pamietam u dunskich operatorow zadzwonienie do konsultanta ma dodatkowe koszty.
Prosze spisac cyfry z SIM karty!
Przepraszam, zapomnialam, ze goscie nie maja mozliwosci edytowania swoich wypowiedzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej