Ogólne > Hydepark

zakup auta

<< < (7/11) > >>

bikerboy:
Ale bez dokumentow auta tez .............. da rade pojezdzic po Polsce , jak cie zatrzymaja chlopcy radarowcy , krokodylowcy , no moze strazaki miejskie badz graniczne ....................to................ pokazujesz im DK prawojazdy i wkrecasz klimat ze u ciebie w D.A.N.I.I ...........  ,  jezdzi sie bez takich zeczy jak dowod rejestracyjny czy ubezpieczenie bo wszystko jest zawarte w numerach rej. auta  ;D ;D ;D do tego jeszcze najlepiej zrobic telefon do przyjaciela (ps.TYLKO ROZMOWA W JEZ.DUNSKIM) i komedia w pozytywnym wykonaniu gwarantowana ....................................................... he he he he he

vordingborg:
Dodzwoniłem się dziś  do Watykanu kierunkowy +39  , troche mnie to czasu kosztowało ale dotarłem do samego szefa  :o
Łamanym łacino\polskim poinformował mnie że jak jedzie do PL (oczywiście incognito) to kur... zabiera śnięty obrazek i różaniec obowiązkowo :D Zdaje się kolejny przezorny  ::)

zpatentem:

--- Cytat: roga w 30 Wrz 2014, 08:44:48 ---...biedny to musi byc kraj, gdzie najbardziej dyskutowanym i najwazniejszym tematem jest samochod....

--- Koniec cytatu ---

Kurcze, juz 3 strony o zakupie auto  :o Ludzie zacznijcie pytac o cos istotnego/interesujacego : czy ze straty dziewictwa powinnam sie natychmiast spowiadac? Co zrobic jak maz oglada sie za mlodziencami? Czy domowej roboty papabusesy sa o wiele zdrowsze?

Nieslychanie smetne i dlatego meganudne jest obecnie to forum, trzeba moze znowu zaprosic aisak, a takze paru bystrych patriotow :)

Vordinborg:
Widze ze jestes podlaczony do Watykanu i dlatego pewnie niezmiernie religijny, watpie czy sceptyczny :)
Wiec techniczne pytanie: Czy jest mozliwe wirtualne poswiecenie mojego slicznego roweru, bylbym wtedy spokojny , ze nikt mi go nie podprowadzi, a na pewno nie, religijny rodak, ktorych tu wielu :)

spooky:
zpat - ja Ci ... poświecę ... wirtualną latarką ;)

zpatentem:
O dziekuje, a masz , na wszelki wypadek, czarna sutanne? I koscielne prawo jazdy na tego rodzaju poczynania? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej