jamjurand burdel to najwiekszy z ciebie i sam osmieszasz sie piszac o przezyciach swojego kolegi, jednak sam nadmieniasz ze tez w tym uczestniczyles, cnotka nie.ydymka sorki za slownictwo ale ponioslo mnie
ten sport jest slawny od lat wiec nic dziwnego a czy to ma znacznie czy w tym polki uczestnicza czy nie? kazdy wie ze tez wiec chwalisz sie czy zalisz i czym?
jedne to robia z przymusu, druge bo pogubily sie w zyciu, trzecie dla kasy a ty czemu osmieszasz sie publicznie i to za darmo i bez zadnych innych wplywajacych na ciebie czynnikow?
lubisz sie smiac z innych? powiec cos o sobie badz daj namiary na kolege to cos o tobie powie
[Posted on: 10 Lip 2010, 20:53:59]
roga zauwazylem ze aktywnie dzialas i udzielasz sie ale proponuje zebys tez o sobie nie zapomniala, latka leca i to szybko a zwlaszcza w podeszlym wieku i niektorych osob zapatrywania a zwlaszcza innej generacji osmieszajace sa dla danej osoby

znajdz swoje zycie a nie zyjesz innych a zwlaszcza ich niepowodzeniem badz improwizacja
[Posted on: 10 Lip 2010, 21:01:20]
zacznij kase robic na swoich przezyciach i doswiadczeniach a poza tym zachowujesz sie jak matka polonii

a choc nia jestes?
[Posted on: 10 Lip 2010, 21:03:39]
aha zadzwon do kolezanek/ ow i zbierz sily i do akcjii

dzis wole byc jeleniem

najwazniejsze ze wy bedziecie sie cieszyc, czasami warto z siebie debila zrobic zeby inny z tego satysfakcje czerpali
[Posted on: 10 Lip 2010, 21:05:34]
jesli nie znasz dunskiego to po angielsku mozesz, nie oczekuj ze dunczycy naucza sie polskiego dosc czesto sami siebie nie rozumiejaa juz nie wspomne o nas polakach tym samym jezykem mowimy jednak nikt nikogo nie rozumie

toc w Polsce masz wiele szkol na prawko i prawie za darmo w poruwnaniu do cen w Danii, jedz na wczasy zrob prawko i za ta sama cene co w Dani bys zaplacila masz i wczasy i prawko
albo kup choc obecnie nawet instruktorzy boja sie ale nigdy nie mow nigdy wszystko mozna zalatwic
[Posted on: 10 Lip 2010, 21:12:05]
roga spoko i tak moim zdaniem swietnie dajesz soie rade i dosc czesto pozytywnie zapatrujesz sie na dane aspekty
doopa bylem od niedzieli bo wuzek mnie draznil ale od dzis powrocilem do rzeczywistosci i terazniejszosci i mi te kalectwo nie grozi

koncze i spadam bo jeszcze Ci udzieli sie