Ogólne > Praca w Danii

Czy możliwe jest zapisywanie się w kolejkę do gazetek do Fyens Stiftstidende ...

<< < (3/3)

_maniak_:
Przez pół roku nie zwolnił się żaden lepszy route ? Dallum to ja nawet nie mam na mapie, która kończy się na Durrup :).
Jeszcze jedno pytanie. Na swojej stronie mają jakiś formularz. Jak dostane CPR to mam go wypełnić i czekać aż napiszą na maila albo oddzwonią (co bardziej preferują ?).Długo się czeka na odpowiedź ? Czy mam iść do ich siedziby i tam coś wypełniać ?

GoTTie:
Fyens prawde ci powie. Zadzwon najlepiej i zapytaj.

_maniak_:
Obawiam się że mam niewystarczający angielski do rozmów telefonicznych, jak to kiedyś określiła prowadząca na kursie moje słowa są wykładane łopatą,  ale gramatyka pisemna oczywiście zaliczona na 75% na poziomie A2, szczerze bym wolał z nimi pisać na maila niż gadać :)

GoTTie:

--- Cytat: _maniak_ w 18 Sie 2007, 13:34:31 ---Obawiam się że mam niewystarczający angielski do rozmów telefonicznych, jak to kiedyś określiła prowadząca na kursie moje słowa są wykładane łopatą,  ale gramatyka pisemna oczywiście zaliczona na 75% na poziomie A2, szczerze bym wolał z nimi pisać na maila niż gadać :)

--- Koniec cytatu ---

Kto cie na erasmusa puscil kolego...  :D :D

_maniak_:
Egzamin nie był prowadzony przez telefon ;) a więc się załapałem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej