Regionalne > Odense
lekarz w Odense
sasetka:
Witam!
Czy jest w Odense lub okolicach jakiś polski lekarz?- (mam problemy z gardłem)
Jeśli macie wiadomości na ten temat, proszę o jakieś dane kontaktowe. Z góry bardzo dziękuję!
Manior:
Nie słyszałem o praktykującym polskim lekarzu w Odense.
Jest Polka - stomatolog - W Rosengaard Center
Pozdrawiam
piatka:
podaj objawy, zaraz cos zaradzimy, znam metody leczenia dunskich lekarzy :P
mowie powaznie
Tula:
Niech zgadne, Piatka...
"Niech pani wezmie dzien wolny i pije duzo herbaty z cytryna".
To zupelna odwrotnosc polskich lekarzy, ktorzy przy byle czym przepisuja antybiotyki. Ci z kolei przepisza ci chyba tylko wtedy, jak jestes umierajacy :-\.
piatka:
nawet tydzien albo dwa
http://www.netdoktor.dk/symptomer/ondtihalsen.htm
i tu cytat z tej stronki:
Almindeligvis vil man slet ikke gæ til lægen, kun hvis der kommer andre sygdomme som følge af forkølelsen.
zazwyczaj nie musisz isc wcale do lekarza jesli masz tylko rozne objawy przeziebienia
dalej pisza
Hvis du ikke fejler andet end forkølelse, og forkølelsen forsvinder i løbet af én-to uger, er der ikke grund til at søge læge.
Jesli nie dolega ci nic innego niz przeziebienie i i przeziebienie ustapi w przeciagu 1-2 tygodni nie masz podstawy szukac lekarza.
na bol gardla? Sugetabletter mod ondt i halsen , tabletki do ssania przeciwko bolowi, kupisz w niektorych marketach i aptekach bez recepty.
dopabuse jak nic ci nie pomoze przez dwa tygodnie, znaczy, ze sprawa jest powazniejsza i wtedy lekarz cie przyjmie.
Jeszcze mozesz gardlo plukac sola, polezec w lozku z ta herbatka , Tula, ale nie dzien tylko tydzien!
Ja mam ze soba kilka szuflad lekow, jak juz ci przepisza penicyline, lek dobry na wszystko, to naprawde nie wiedza o co chodzi jak sie prosi o jakas ochrone przeciw grzybicy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej