Regionalne > Kopenhaga

Frederiksberg - opinie ??

<< < (3/4) > >>

selson:
na Falkonervænget :)

selson:

--- Cytat: Tula w 04 Wrz 2007, 18:46:12 ---Frederiksberg to najbardziej "posh" i najdrozsze miejsce w centrum, mieszkaja tam same snoby i burzuje ;D. Gratuluje.

eee naprawde :) to mnie załatwili a prosiłem, żeby mi znaleźli mieszkanko ale w niezadrogim districtcie ;D

Dla porzadku, Frederiksberg to nie dzielnica Kopenhagi, choc czesto sie ten blad popelnia (lacznie ze mna ;)). Lezy w obrebie Kopenhagi, ale ma swoje wladze, swoj ratusz; to jest miasto w miescie.

NIewiedziałem, dzięki

--- Koniec cytatu ---

willy:
Bardzo dobre miejsce, choć blisko głównej ulicy i czasami jest głośno, ale to jedyny minus. reszta same plusy, blisko metro, centrum handlowe, i w ogóle wszystko ;)

Jomir:
Selson, ja nie wiem, gdzie Ty byles i co zalatwiales...

Wize studencka dla studentow z UE zalatwia sie  w STATSFORVALTNINGEN HOVEDSTADEN przy BORRUPS ALL 177, to jest doslownie 50 metrow od stacji metra FUGLEBAKKEN.

selson:

--- Cytat: Mirra w 05 Wrz 2007, 18:36:12 ---Selson, ja nie wiem, gdzie Ty byles i co zalatwiales...

Wize studencka dla studentow z UE zalatwia sie  w STATSFORVALTNINGEN HOVEDSTADEN przy BORRUPS ALL 177, to jest doslownie 50 metrow od stacji metra FUGLEBAKKEN.

--- Koniec cytatu ---

a po co mi wiza studencka?? Ja do pracy jade. Chyba Ci się user pomylił

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej