Ogólne > Pomoc!

Samochod bez podatku w Dani

(1/2) > >>

Dunhill:
witam serdecznie wiem ze znajduja sie chyba dwie firmy mysle ze ubezpieczeniowe ktore sprzedaja auta uszkodzone lub cale tylko na export.Maja zwoje siedzibe kolo Kopenhagi i kolo Aalborga.Mozna naprawde tanio kupic auta poniewaz wartosc auta jest  pomniejszona od podatku 180% Niestety nie wiem gdzie sie znajduja dokladnie.Zwracam sie o pomoc moze Gottie bedzie wiedzial.Prosze o pomoc jesli jest to mozliwe serdecznie pozdrawiam

Tomeek:
pierwsze slysze o takim czyms,to chyba jakis mit.wydaje mi sie ze to nie jest dostepne dla obcokrajowcow ::), wszystko jest obstawione kontraktami ;D.nie dla psa kielbasa.pozdro  8)

mario:
jest taka możliwosc.samochod w dani można kupic na export po sciągniętym już podatku i wyrejestrowaniu przez własciciela od niego samego lub w komisach można pytac.ja kupiłem.bierzesz rachunek lub umowe , brif to wszystko.

willy:
nic nie stoi na przeszkodzie żeby kupić JAKIKOLWIEK samochód w
danii i samemu wycofać tzw afgift. Było na forum, były podane linki, było wytłumaczone i przetłumaczone.

Tomeek:
a to ciekawe.sluchaj mozesz podac te linki,bo nie moge znalezc.... z gory dziekuje.pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej